Hamarosan anya leszek (beszélgetés)
A mai fogamzásgátlók után nem azért javaslunk több hónapos szünetet, hogy a peteérés visszatérjen, hanem azért is, hogy felépüljön a befogadásra alkalmas nyálkahártya, mivel tablettaszedés alatt ez legtöbbször elvékonyodik. És ez hosszabb idő, mint a peteérés visszatérte.
Dr. Nagy László
Szia:)
Én is nagyon nehezen,de letettem,néha még nagy a kísértés,hogy rágyújtsak,de olyankor elkezdek szotyizni vagy ilyesmi :) Nehéz lesz de megéri.Augusztusban fogok szülni,most szombaton leszek 20.hetes :)
Én nem szedtem fogamzásgátlót,de állítólag kell 2-3 hónap mire kitisztul a szervezetedből teljesen,de előtte is teherbe eshetsz.
Sok sikert a gólyához :D
"fogamzásgátlók szedése mellett a vérzések rendszeresek lesznek. Más kérdés, hogy a tablettaszedés során tapasztalható vérzés nem a szervezet belső órája szerinti menstruáció, hanem a tabletta által létrehozott ún. megvonásos vérzés."
mint írtam, alacsony hormontartalmúak és naponta ürülnek, ezért szeded minden nap! Vagy az miért van, ha esetleg hasmenésed van és nem szívódik fel a tabletta, akár egyetlen nap kihagyással terhes lehetsz???
Nem ezért kell esetleg pihenni utána hogy ürüljön, hanem hogy a ciklus rendeződjön.
Mid van?????Ez nagy BUTASÁG!
Nem tudom ezt kitől hallottad,de tabi szedése mellett ugyan úgy van pé mint ha nem szeded.
Kicsit olvass utána,hogy működik a fogamzás gátlás tablettával!
Nem kell időt hagyni. Gondoljuk el: mért is kell a fogamzásgátlót minden nap szedni? Mert 24 óra alatt kiürül.
Ennyi
a tabletta szedése mellett nem menstruálsz, megvonásos vérzésed van.
ez a félreértés, h ilyenkor menstruálunk.
Ez butaság!A terhes vitaminok kifejezetten kismamák számára vannak kifejlesztve.Akik ellenzik,fogalmuk nincsen miért.Sem hízni nem lehet tőlük,sem a baba nem lesz általa nagyobb.Az evésre kell odafigyelni,és akkor nem lesz sok plusz kg,és nem kell ellustulni a terhesség alatt.Én mindhárom gyerekemmel szedtem,mind átlagos súlyú volt,sőt az első majdnem kicsi.
A vitaminok ásványi anyagoktól lehet jobb étvágy,de minden képen attól hízik valaki amit megeszik nem a tablettától.
A szervezetnek önállóan is kell tudni müködnie nem csak tablettával......direkt idézünk elő mensit a tablettával!
ezért kell a szünet,valamit félreértettél:)
persze, de nagyon kicsi az esélye a mai fogamzásgátlók mellett
ha rendesen szedi valaki
Szia!
Megmondom Neked őszintén, hogy én a cigit akkor tettem le amikor kiderült hogy terhes vagyok. Mi nem terveztük ilyen "hamar", így meglepetés volt. :) Érdekes módon, én nem éreztem feszültnek magam amiatt, hogy nem gyújtok rá. Sőt! Undorodtam tőle! Viszont én bogyót nem szedtem. A terhes vitaminról a nőgyógyász azt mondta, akihez jártam, hogy attól sokat lehet hízni, de nem csak én hanem a babám is nagyobb súllyal születhet. Nekem vasat, folsavat kellett szednem. De ez egy doki véleménye. :) Sok szerencsét kívánok nektek!!! :)
Nekem egy ismerősöm letette a cigit, és utána el kezdtek próbálkozni a babácskával, és második ciklusban megfogant a baba. Hamarosan meg fog születni. :)
Vitamint mindenképpen szedj, inkább valami multit, mert pl. a cigi sok C-vitamint kivesz a szervezetből, és szerintem egyéb dolgokra is hatással van. Tehát töltsd fel a szervezetedet.
Mozgás! Azzal is méregtelenítesz, de utána célszerű lenne szaunázni is, szintén méregtelenedés céljából.
Cigi+fogamzásgátló egy nagyon rossz párosítás (és még szépen fejeztem ki magamat, nem tudom, hogy ezt a nők miért nem tudják? ), úgyhogy ne számold a napokat, a cigit azonnal tedd le, a gyógyszert pedig, ha elfogyott az utolsó szem ebben a ciklusban.
És kell az a három hónap hormonális tisztulás!
ezzel nem értek egyet
nem a kiürülés miatt kell a pihenés, már ha kell egyáltalán.
a gyógyszer nagyon gyorsan kiürül
hiszen ha egy napot kihagysz, a védettség megszűnik, terhes lehetsz...
További ajánlott fórumok:
- 2016 - idén én is anya leszek
- Anya leszek?!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- Anya leszek hamarosan...
- Hamarosan olyan helyre költözünk, ahol még utca sincs, kietlen tanya!!. Hogy kell intézni utcanevet, milyen anyagi vonzata van!?
- Hamarosan annyi idős leszek, mint amikor Édesanyám engem...