Anya leszek hamarosan... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Anya leszek hamarosan...
Gyönyörű Kisbabád született!!!!!!!!!! :)
Nagyon gratulálok hozzá!!!
ÉS SOK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK !!!!!!! :)
Kedves Rita!
Szívből szeretnék gratulálni a kicsihez, és az új életed/életetekhhez!
Azt hiszem, mi közel egyidősek lehetünk, és szeretnék hasonló cipőben járni (a baba kérdésben), mint te! Függetlenül attól, h van elképzelésem arról, milyen feladatok, és kevésbé
"rózsaszín cukormázas" élethelyzetek várna egy anyára (sok gyerekes családból származom, több kisebb testvérrel).
Sok Boldogságot Kívánok Nektek és Kitartást mindenhez!! :)
Szia!Mintha ezeket a sorokat én írtam volna, én jövő hónapban töltöm 22.-edik évet és 20 hetes terhes vagyok. És hasonló az én gondolkodásom is. Nagyon drukkolok nektek, s gratulálok a babócához!
Nagyon vigyázz magatokra!És sok sikert a további élethez!
Szia!
Nagyon jó a cikked,öröm volt olvasni,és sztem hamarosan a gyerekeddel együtt rohansz be egy pólóért(persze már nem feltétlenül magadnak vásárolsz) és majszolhatod a krumplit.
Az én lányom másfél éves,kb 10 hónapos kora óta majdnem minden tökéletesen olyan mint előtte volt(jövünk-megyünk stb),annyi különbséggel,hogy most sokkal kerekebb a világ!
Kívánok minden jót nektek!
Köszi szépen mindenkinek! Aranyosak vagytok!
Igen emlékszem rátok júliusi babások, nem felejtettelek el titeket, de mivel a sok sok költözés miatt nem volt időm, így lemaradtam mindenről, nem tudtam visszaolvasni mindet és gondoltam késő már visszamenni :), de drukkolok mindenkinek!
Mi fórumtársak voltunk, sajnos mostanában kevesebbet írkálsz a júliusi babákhoz, de nyilván kevesebb az időd is.
Nem semmi, milyen változások következtek be az életetekben, de ahogy írtad is, jól vettetek minden akadályt.
Valahol minden kismama változik, és ez a változás amellett, hogy sok áldozattal is jár, a legszebb állapot a világon.
Továbbra is jó egészséget nektek! :-*
Olyan szépen leírtad!
Nagyon gratulálok a kisabához! Majd a szüléstörténeted is várom!
Puszi és sok sikert az élethez!
Szia
Nagyon gratulálok a picurkához!
És nagyon ügyesen készültök az ő érkezésére!
Őszintén szólva, én azonnal kiéreztem, hogy nem teljesen tervezett volt a baba, és félted kicsit a régi életed, vagy ilyesmi... de szerintem ne félj! Minden rendben lesz! Alakulnak a dolgok, érzések a maguk útján!
Ugrás a teljes írásra: Anya leszek hamarosan...
További ajánlott fórumok:
- 2016 - idén én is anya leszek
- Anya leszek?!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- Hamarosan anya leszek
- Hamarosan olyan helyre költözünk, ahol még utca sincs, kietlen tanya!!. Hogy kell intézni utcanevet, milyen anyagi vonzata van!?
- Hamarosan annyi idős leszek, mint amikor Édesanyám engem...