Hamarabb jöjjön meg a "Mikulás"? (beszélgetés)
Rozmaring tea!!!Meg hozza nekem elég volt belőle kétszer inni,orvos tanácsára ittam mert 3 hónapig nem jött meg!!!
Garantált hatás!!!
Nekem a mozgás (futás) és jóga a kellemetlen melléktüneteket csökkenti, de nem jön tőlük meg hamarabb, sőt inkább később.
Ami viszont fokozza az egészet, az az állati fehérje (pl sajt, húsról nem tudok nyilatkozni) és a bazsalikom. Ezektől hamarabb is, és bőségesebben is megjön.
Tudom,hogy naponta ezer ilyen kérdést tesznek fel,ezért nem simán azt kérdezem,hogy hogyan lehet előre hozni a havibajt,hanem az,hogy az én módszereim jók lesznek e erre? Sok ehhez kapcsolódó kérdést olvastam,ezeket az ötletelek onnan merítettem. 2-3 nappal kéne előrébb hozni a menszeszemet.De nekem szokott késni elég sokat. kb 1 hetet. :S Még most van időm kb. 2 hét.
1. Sok mozgás: ami nekem abból áll,hogy naponta kb. 1km futás,és kb.10 perc hastorna (ami nekem nem is árt). Azt írta valaki,akkor jó ha izomlázunk van, nekem már kezd 2 alkalomtól az lenni.
2. Vörösbor: azt is írták,hogy igyunk vörösbort és attól hamarabb megjön. Oké ezt is kipróbálom,de mikortól igyam?
Amikor szeretnénk,hogy megjöjjön előtte 2-3 nappal? És mégis mennyit? És ez miért jó?
3. Meleg víz: üljek meleg vízbe ( amilyet csak kibírok) ,már ezt is elkezdtem. De ez is mire jó? És ez a meleg víz a "LENTI DOLGOT" érje vagy a hasam alját?
4. Jóga: amit én találtam ki. stressz oldó. Hátha segít. :)
Nos? Ezek a módszerek jók lesznek? Mi kell még?
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Hogy fognátok bele a minél hamarabbi pártalálásba, családalapítás céljából?
- Mit tennél 1 olyan férjjel aki másnak hamarabb megtesz mindent mint a saját háztartásában?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?
- Házhoz jöjjön a Mikulás?
- Napi hány mg E-vitamin es folsav ajánlott, hogy hamarabb összejöjjön a baba?