Halpedikűr (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Halpedikűr
Kedves Annie,örülök,hogy ekkora figyelemmel kíséred a nagyvilágban található halpedikűr helyeket...Sajnos nem mindenhol ugyanúgy kezelik a higiéniát, a víz tisztaságát, a halak cseréjét :(.
A véleményedet tiszteletben tartva engedd meg felidéznem azt a nem kevés embert,akik mosollyal az arcukon távoztak tőlünk és még jó néhány szolgáltatótól, kellemes emlékként visszagondolva a nálunk töltött időre !
Írtam alant,ha felelősséggel és odafigyeléssel kínálod a szolgáltatást, nincs sem fertőzés, sem negatív tapasztalat.
Ha megfelelően és felelősen tartják őket, nem fertőznek !
Sebes lábbal, felfakadt vízhólyaggal, lábgombával egyébként sem engedünk beülni senkit ! Mi legalábbis :)
Nem tetszik a csomagolása...
Inkább a bográcsban... tészta kíséretében.
Nekem ez borzasztó!
A másik, hogy nem fertőzésveszélyes? Normál esetben a pedikűrös minden vendég után fertótlenít. A hal szájában meg még itt vannak az előző vendégek hámsejtjeinek nyomai, ki tudja kinek milyen gombája volt esetleg, a mikrosérülésekről, ami szintén fertőzésveszély nem is szólva.
ahog yírják is, vannak egyes bőrbetegségek, amik nem gyógyíthatóak, de ezzel a halas dologgal nagyon szépen kézben tarthatóak. pl: pikkelysömör (psoriasis)
egy ismerősömnek volt, mindkét lába, a lábszárakat is beleértve, nagyon csúnya volt, fiatal nőről van szó. akkoriban még nem volt itthon ilyen, remélem, már megtalálta itthon is a lehetőséget. alapból elég fura ugyan, de gondolom, hogy nem árt a halaknak sem :)
Londonban minden nagyobb bevásárló központban van már.
Érdekes, és egyébként ez az ázsiai kultúrákban évszázadok óta bevett dolog.
Viszont a halak átvihetnek fertőzést, így én nem próbálnám ki.
Hááát én nagyon sajnálnám a halakat akik az én lábamból falatoznának :-))) Brrrrrrr
Lehet gombamérgezésben hallnának meg :-)
"Számoltam a perceket, mikor léphetek már ki az akváriumból, mert a halak még a legeldugottabb helyet is megtalálták, és leginkább a lábujjak közé fészkelték be magukat, ami inkább kellemetlen érzés volt, mint kellemes."
...hát azt írtad jó stressz oldó, de közben meg számoltad a perceket. :D
Érdekes lehet egyébként.