Hallottatok már az MBI-ről. Hitelt szeretnék felvenni s annyira jónak találom az ajánlatukat, hogy félek valami bibi van benne. (tudásbázis)
Kedves Fórumozók!
Egy ismerősöm ajánlotta nekem ezt a jövő számlát, de nem tudom, érdemes-e belevágni... ?!
Olvastam az index fórumán elég sok olyan dolgot, ami elbizonytalanított. pl: kicsalják az ember pénzét, átverik, nem informálják megfelelően, egy MLM rendszer (piramisjáték) áldozatává teszik, volt aki milliókat veszített, és az ő általa beszervezett barátainak a veszteségeit is neki kellett fizetni..
Kaphatnék valami információt erről?
Lehet tudni, hogy aki kilép, miért lép ki?
Hogyan lehet a befektetéseket biztonságban tudni?
Honnan tudjam, hogy a 3. év lejárta előtt nem csődöl be az egész rendszer?
Köszi a válaszokat előre is!
Bocsi, de helytelen a mondat:
Itt állok hitelfelvétel előtt és nem vagyok biztos abban, hogy a tőlük felvett hitel jó döntés lenne:(
Mivel nem jött sok válasz a kérdésemre más fórumokon is próbáltam az MBI után tájékozódni. Most kissé csalódott vagyok, mert szinte mindenhol csalóknak titulálták őket.
Itt állok hitelfelvétel előtt és nem tudom, hogy vágjak-e?(
Ez egy brókercég / MBI /és az AXA adja a pénzt.
Kb. 20 hitelintézetnél jártam és ez a legkedvezőbb.
Mikor kérdezem az ügyintézőt, hogy mi a hátránya, mi benne a negatív, mindig azt mondja: semmi, pedig ilyen nincs. A neten sem találok semmi olyat-fórumon sem - ami esetleg megnyugtató lenne számomra.
Fogalmam sincs mit csináljak
Minden választ köszönök:)
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.