Halló, Édes! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Halló, Édes!
Nálunk a család végig látogatásával :), a mamáék babáznak,mi pedig tudunk turbékolni,nosztalgiázni.Olyan könnyűnek érzem ilyenkor magam,szó szerint kövek esnek le a vállamról,hogy nem mindent nekem kell csinálnom :).Jó haza jönni, sosem otthon karácsonyozunk,mindenki vágyik az unokára és persze ránk is.
A bejglit én csináltam,csak a süti most az én reszortom :).
Hosszú hónapok után ma a párom hozta ágyba a reggelit.
Csodás ez a karácsony :)!!
:). De te ennyivel is már másabb vagy,mert érted a hibákat, tisztában vagy vele miket kell(ett) javítani.:)
Fiatal kor,majd az élet és tapasztalatok:).
De vannak sajnos akik maradtak azon a szinten és semerre nem fejlődnek.
S mivel a könyörgés ilyen unintelligens volt,a megbántás talán még ennél is unintelligensebb....
Egy ilyen fejben nem oké ember akár George Clooney hasonmása is lehetett volna,akkor is a világ összes nőjét ki tudta volna zavarni a világból,aki nincs azon a szinten mint ő.
Ő csak ott hibázott,hogy nem magához hasonlók közül próbált választani,mert azokat lekicsinyli esetleg magához képest,a túl jóhoz pedig rá sem jön,hogy nem képes megfelelni.
Mint írtam arról a szemüveges srácról és a barátnőmről.
Egy vele hasonlóval,talán még aranyosnak is hatnának a buta kis megjegyzéseikkel és könyörgésével,amit a másik fele kedves cirógatással viszonozna.Szóval nem is volna vele gond,ha jó helyen próbálkozna.
Egy füstös kiskocsmában ,ott hasonlóan elgabalyodnak a törzsvendégek gondolatai:),és mikrofon nélküli előadásokat tartanak,majd együtt táncolhatnak az árokparton,a holdfényben:).
Viccet félre téve, láttam már két pszichiátriai beteget egy párt alkotva és a maguk módján nagyon édes szerelmesek voltak,egyáltalán nem lehetett olyat mondani,hogy szánalmasak,mert tökéletesen kiegészítették egymást.
Másrészt pedig ha meg is bántják az embert,és azt nem egy ilyen elméjű fazon teszi,hatalmas dac közepette is,ha csak látom a komoly arcát miközben csak annyit mond elnézést nem akartalak megbántani,esetleg rosszul fogalmaztam vagy véletlenül másra asszociáltam..teljesen más a helyzet.
Mi is egy nagy vitából bimbóztunk egy párrá :).Sokszor bármit mond ,a szem nem tud hazudni!
Ha megengeded, szerintem ő egyáltalán nem volt tudatában, hogy elveszítette a méltóságát és egyúttal a játszmát is.
Mindent meg lehet érteni.
Neki minden bizonnyal volt egy erős feltűnési viszketegsége és erős egoizmusa, hogy azt gondolta egy tele busznyi utas szívesen hallgatja. :)
Én szeretem a férfiakat, tehát így, hogy a férfiakat támadnám ez nem lehet igaz, különben ne legyen a nevem Donna Juanna. :)
De a férfiak között is vannak "ritka szép példányok" ugyanúgy, ahogyan nőkben is. :)
Nem szeretnék általánosítani sem. Remélhetőleg egyedi, de legalábbis ritka esetnek voltam szem és fültanúja.
"de szerintem tudni kell méltóságteljesen elviselni a vereséget is"
Ha már itt tartunk, aránylag sikerült megtartanom a méltóságomat mindig, csak meg szakadtam belé. Ezért megértem azt is ha valaki nem tudja.
Mindig jó megbeszélni. :)
Nem baj, hogy tudjuk, hogy a busz nem színpad, ahol mi vagyunk a színészek és mikrofon híján teljes hangerővel kell a "közönség" számára megtartanunk az előadásunkat. Ez valahol alapvető etikett.
"Ha megbántok valakit első találkozásnál, repesve fogja várni, hogy újra találkozzunk?"
Jó, de feltételezem szerette volna visszacsinálni a dolgot valahogy, dehhát nemmm íígy kelllett vollna... :)
A pasi nézőpontjából nézve.
Rendben van.
Nem csak magam miatt vetettem fel.
Nagy volt itt a felbolydulás, gondoltam nem árt ha feldolgozzuk a traumát. :D
:DD
Hát ez teljesen kész.
De ez igaz, némely dologban magamra is ismertem. :)
Megértem.
Na csodálkozz ha túl megértő vagyok. Vannak részben feldolgozott sérüléseim.
De örömmel tölt el hogy ezt átbeszéltük.
:D
Nem, csak ismerem a pasikat, voltam én is gyerek. :)
Értsd...
egy önmagát megalázó és lejárató könyörgés
egy átlagos fazontól
egy jó ötvenestől
tudom, hogy én mit reagáltam volna a nő helyében, a férfi szavaiból feltételezhető volt
Ha megbántok valakit első találkozásnál, repesve fogja várni, hogy újra találkozzunk?
Láttam magamat a nő helyében.
Kb így.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Első szó, ami kapásból eszedbe jut, ha azt hallod, hogy "orosz"?
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Szeretném tisztázni a haskeményedés fogalmát, mert sokféleképpen hallottam róla. Ez valóban egy érzés, igaz?