Hálaadásra az interneten hol találok magyar nyelvű képeslapot? "SOS" (tudásbázis)
Azért sürgettelek, mert kerestem a neten egy párat, és tettem is fel a képeslapokhoz háladásos képet.
Ha leírod az elképzelésedet és a szöveg, nagyon szívesen elkészítem neked a képeslapot.
fogj egy rajzot ami tetszik, mengj fel a glitterfly-ra, azt írsz rá amit akarsz :)
Magyarul is :)
Szia!
Itt vagyok :-) !
Napközben dolgozom, s csak néha van időm felugrani.
Igen SOS, mivel a Hálaadás november hónapban van, annak is a negyedik csütörtökén, ami ugyebár mindjárt itt is lesz.
Mivel Magyarországon egyáltalán nincs ilyen képeslap, igy csak az interneten keresztül tudok megemlékezni a szivemnek is kedves ünnepről.
Ennyire SOS!
Hol vagy fórumnyitó?
Mégis milyen képeslapot szeretnél?
Mi legyen rajta, és milyen szöveggel?
Ezt már megtettem, de sajnos nem jutottam előre, mivel egy cseppet sem beszélem az angol nyelvet.
Amerikában olyan sok szép képeslap van, s ilyenkor szomoru vagyok, hogy nem beszélem a nyelvet :-(((((((((((( !
Tudnál segíteni, hisz ha jól láttam Te is ott élsz!
Hálásan köszönöm a gyors segítséget. :-)
Tudjátok a lányom Amerikába ment férjhez, én angolul sajnos nem tudok, s mivel nagyon szeretem Lányom "új" családját, ezért szeretnék a legszebb és legnagyobb ünnepre küldeni képeslapot. Tavaly már sikerült, de ugyanazt nem szeretném.
Ha van még ötlet szivesen várom!
nem tudom, hogy magyar nyelvű... de talán találsz közte...
További ajánlott fórumok:
- Hol találok az Interneten régi slágerlistákat (80-as, 90-es évek)?
- Szeretnék karácsonyi képeslapot a lányom képével. Hol találok ilyet?
- Hol találok olyan karácsonyi képeslapot amire pl. ha rákattintok esik a hó?
- Hol találok az interneten olyan programot, amely kiszámolja egy adott sikidom területét?
- Hol találok az interneten karácsonyi dalokat, zongora kottával?
- Hol találok az interneten családi ház felújitására pályázatot?