Hajszín...szőke barna vagy? (beszélgetés)
A szemöldököt is lehet festeni, 1-2 árnyalattal szokták sötétebbre a hanál. Szóval ez nem mérvadó.
Viszont mivel fogalmunk nincs hogy nézel ki a kérdés amúgy értelmetlen, főleg, hogy ha beírod a google-ba, hogy szőke/sötétszőke/világosbarna haj, kidob egy rakást...
Jujj, félreolvastam a fórum címét, és azt írtam, hogy melyik tetszi... :$
Akkor most a kérdésre válasz: barna! :D
Attól függ, kinek.
Amúgy ha szőke, akkor szerintem a természetes az, ami igazán szép. Barnából többféle árnyalat tetszik.
Szerintem is kellene egy kép rólad ahhoz, hogy tudni lehessen melyik szín állna jól. Egyébként a zöld szemhez tényleg jó a vörös, de lehet hogy az arcodhoz meg nem illene.A szőke szerintem nem megy a zöld szemhez annyira+ azzal sokat kell foglalkozni mivel sötét az eredeti hajszíned.
Talán egy élénkebb vöröses barna lenne jó, nekem télen olyan volt. A garnier új hajszínkrémje. Elvileg 24 hajmosás után kijön de nekem csak lenőtt.
Remélem segítettem valamit
Huh... Háát ez jó kérdés..
A fodrászom festette, ott meg a tubosokon ugye nincs semmi felirat... A színpaletta nevére sajnos nem emlékszek, de ilyen színek voltak: Curry, szezámmag, fahéj, idiai tea, csokoládé...stb.
Nekem Curry-s..
Ha fodrásznál festetsz tuti tudni fogja!
Szia!
Nekem most Curry színű a hajam, ami alapvetően barna kicsi vöröses beütéssel...
Mivel zöld a szemed a vöröses árnyalatok szerintem illenének hozzád. A vöröshöz nagyon jól passzol a zöld! Merész lenne elsőre egy teljesen vörös szín, de szerintem megpróbálkozhatsz hasonlóval mint az enyém elsőre.
Napsütésben nagyon szépen néz ki benne a vöröses fény...
(Tettem fel képet az adatlapomra)
Tegyél fel te is magadról képet, úgy könnyebb segíteni, ha látjuk az arcod!
Szia!
Fodrász kellékes üzletekben van rengetek hajfesték skála, általában kivehető tincsek vannak bennük, amiket hozzá próbálhatsz az arcodhoz, hogy az hogy is állna neked. Ha megtaláltad a megfelelő színt, azt javaslom festesd be a szemöldöködet is, lehet kicsit sötétebb árnyalatra, ezt inkább kozmetikussal csináltasd.
További ajánlott fórumok:
- A szőke vagy a fekete hajszín a jobb
- Szőke hajszínező
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Melléfoghatok sötétebb barna, esetleg fekete henna hajszínezővel?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Gesztenyebarna hajszínből hogyan lehet szőkét festeni?