Hajradírral szerintetek lehet sötétbarnából csokibarnát varázsolni? Persze úgy gondoltam, hogy leradírozom aztán befestem. (tudásbázis)
9. Detty04
2011. dec. 13. 22:20
Lehet,méghozzá 30 perc alatt. Effasor hajradír + 9 %-os oxy,rajta hagyod kb fél órát és festheted 7-es vagy 6-os árnyalatú csokibarnára. Nekem a majdnem feketével lett ez megcsinálva és a 8-as is megfogta a hajam. Én is a csokira hajtok,de ha már így kivilágosodtam,hagyom picit ;)
8. picipoki
2011. szept. 12. 13:44
?
7. picipoki
2011. szept. 11. 13:46
segítsen valaki
6. picipoki
2011. szept. 10. 23:36
és mit szóltok az ecetes, citromleves pakolás összekeveréséhez? szed le valamit a színéből?
5. picipoki
2011. szept. 10. 23:34
úgy olvastam hogy 40 percet kell rajta hagyni a hajon, de mivel nekem nem feketéből szőke kell vagy ilyesmi drasztikus változás csak sötétbarnából csokibarna, szóval mi van ha pl csak 15 percet hagyom hatni a radírt, nagyon károsítja akkor is?
4. nik84
2011. szept. 10. 17:06
károsítja a hajat! Az meg festék és haj függő, hogy sikerül-e! A hajtőhöz közeli részeket, amit még nem ért sok festék, azt biztos szépen leszedi.
3. f303be5590
2011. szept. 10. 17:04
nem. nyugodtan radírozd.
esetleg le az egészet :D
2. picipoki
2011. szept. 10. 16:07
Még egy kérdés, károsítja a hajat?
1. picipoki
2011. szept. 10. 16:05
Hajradirral szerintetek lehet sötétbarnából csokibarnát varázsolni, persze úgy gondoltam, hogy leradirozom aztán befestem.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Van olyan szőkítő eljárás, amivel nem roncsolódik a hajam? (Nagyon) sötétbarna, fenékig érő hajamat szeretném szőkíttetni.
- Az egyik ujjbegyemen lett egy sötétbarna, anyajegy nagyságú folt, mi lehet ez?