Hajhullásra 12 éves kislánynak mit ajánlanátok? (tudásbázis)
Egyetértek! Vérvétel és ha a doki nem talál problémát akkor lehet elkezdeni a szereket keresni.
Szerintem sok jó természetes szer van de hiába ajánlgatjuk ha valami vitaminhiány vagy más okozza.
És ugye az se jó ha miközben probálkozol a dolgokkal a valódi probléma a szervezetben folyamatosan fenn áll.
Egy éve nézett labor az nagyon rég volt.
Azóta akármi történhetett a szervezetében.
Okozhatja gyulladás,pajzsmirigy, vas de akár gomba is.
Feltétlenül csináltass neki vérképet. Évente amúgy is jó dolog ellenőriztetni. Szólj a dokinak ,hogy a pajzsmirigyet is szeretnéd megnézetni, mert azt nem mindig kérik. Ha nem találnak semmit, akkor meg vidd el bőrgyógyászhoz! Ott foglalkoznak még a hajhullással.
Nem viszket,normál ütemben zsírosodik..egy éve rendben volt a vérképe,vas és egyéb is..
Sampont,balzsamot használunk,régen nem változtattunk.
Szia!
Szed multivitamint a téli hónapokban évek óta,vsz hatásos,beteg sohase volt,nem megfázós-beteges,orvos évek óta nem látta(Sunraider Vitaspray)
A fésű mendig tele van,tegnap este félvizesen hajmosás és fésülés után kézzel végigsimogattam,kb. 20 szál maradt a kezemben
Ildi
Én először csak vitamint adnék,ha így nem múlik akkor néznék körül.
Akármelyik komplex vitamint adhatod,nem kell ezeket az agyonreklámozott drágákat.
Ősszel természetes a kicsit fokozottabb hajhullás. Ez kb.100 szál/nap normális.
Mennyire hullik?
Sziasztok!
12 éves lányom haja(szerintem közepesen hosszú,váll alá ér) mostanában erősen hullik.
Van valamilyen kipróbált-bevált ötletetek?
Ismerősömnek az Aloe vera gél segített..
Ildi
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- 4 éves kislánynál folyás. Volt így valaki?
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Milyen könyvet ajánlanátok egy 9 éves kislánynak karácsonyra?
- Milyen felolvasós mesekönyvet ajánlanátok 5-6 éves kislánynak?
- 6 eves kislanynak milyen sampont ajanlanatok?