Hajhosszabbítást érdemes csináltatni ritka haj esetén ?? (tudásbázis)
Szia!
Az én hajam is kritikán aluli...
Kaptam egy tippet (egy próbát megért, azóta is használom). Hátha nem próbáltad még...
2 db tojássárgája
2 ek méz
3-4 ek ricinusolaj
Pakolásnak tedd fel, Folpackkal jól bugyoláld be plussz egy törölközővel és legalább 20 percig hagyd fenn. Nekem sokat segített. Nem mondom, hogy most 3x annyi a hajam, mint volt, de nem hullik ugy és dusabb hatása van.
Sok sikert és remélem tudtam segiteni ☺
Szia!
Én nem értek hozzá, csak gondolom, hogy nem lenne szerencsés, mert a hajad nem biztos, hogy elbírná a póthajat.
Ha nincs ilyen probléma, akkor szerintem megérné, lehet, hogy megtudnák úgyis csinálni, hogy tudd úgy fésülni a póthajad, hogy a most kilátszó részeket takarja. A hajvége meg ugye mindenképp szebb lenne.
Remélem azért válaszol valaki olyan is, aki ért is hozzá. :)
Sziasztok!
A hajam nagyon megritkult, itt-ott a fejbőröm is kilátszik. És maga a hajam is ronda, száraz, sehogy nem àll. Javíthatnék ezen hajfelrakatással? Esetleg csak a hátsó részeken? Vagy a fejbőröm még jobban kilátszana? Ha összekötöm is csúnya a vége. Legalább oda szeretnék valami volument. Váll alatt ér. Levágatni nem merem, mert tényleg nagyon ritka.
Az önbizalmamat nagyon elvette. Az összes csodaszert kipróbáltam, minden vizsgálaton részt vettem, eredménytelenül.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?