Hagyományos képeslap küldés/fogadás :) - Postcrossing (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hagyományos képeslap küldés/fogadás :) - Postcrossing
Ezt már egyszer, pénzzel játszottuk!
Tipikus piramisrendszer. Igaz, nem vág földhöz :)
Szia, kedves Magdi! :))) De örülök, hogy látlak! :))) Jól vagy?
A napokban kaptam egy lapot Kanadából, irongracekidd-től. Megnézve az adatlapját, láttam hogy a múlt év végén Te küldtél neki. Hogy milyen kicsi a világ... :)))
Ami a tarifát illeti, nem volt jelentősebb emelés... A képeslap díja (elsőbbségivel):
Európába: 170,- Ft, Európán kívül: 190,- Ft.
Puszi: Imre :))))
hű, én már hónapok óta nem küldtem, azt hiszem ismét "nekiugrom" :))
mennyibe kerülnek most a bélyegek? (gondolom januártól emelték)
Sziasztok!
Mit szóltok a postcrossing megújult portáljához? Lényegesen több szolgáltatást nyújt, bár szerintem komplikáltabb lett. De lehet, hogy csak szokatlan még! :))
Szia, Suhi!
Vannak ilyen dolgok! :)))
Nekem pl. Brazíliából 68 (!!!!) nap alatt jött meg. Pedig segített egy fél világ! Ne aggódj! Ha egy bót egyszer beindul, le sem tudod állítani!
Pusssssszzzzz: Imre
Képzeljétek, majdnem kiábrándultam. Küldtem a lapokat s egy se jött. Nagyon elszomorodtam. Január elején aztán hozott a postás 11 darabot, de volt olyan közte amit november 29-én adtak fel :S
Annyira tetszett a postásoknak a lapjaim, hogy ültek rajta? :)
Szia, Suhi!
Gratulálok és további jó szórakozást!
Üdv, Imre
Nekem 270-ért adtam fel egyet... :S biztos azért nem nagyobb méretű képeslap volt... na de mindegy:)
Az első lapot Portugáliából kaptam :)
Szia, Mártika!
1. Kattints a legelső menüpontra ('I want to send a postcard');
2. Pipáld ki az utolsó mondat előtti kockát;
3. Kattints a [Request address] gombra;
4. A címet a regisztrációban megadott email címedre kapod.
Figyelem: egyszerre csak 5 lapod lehet úton (többet egyébként sem ad a rendszer). Jó tanács: célszerű a lapokat elsőbbségivel küldeni, pár nap alatt célba ér. A tarifák: Európa: 160,- Ft, Európán kívül: 180,- Ft.
Jó szórakozást!
Üdv és puszi: Imre
Szia szimre!
Jelentem küldés folyamatban, egy Kubába, egy Ausztráliába és egy Finnországba, már csak azt kell elintéznem, hogy a postaládánkra az én nevem is olvashatóan kikerüljön:)
Kiváncsi vagyok honnan jön majd az első lap:)
Szia, Suhi!
Próbáld ki! Szenzációs! :)))
wow:)
Nekem már jópár országból van képeslapom, mivel jóideje gyűjtöm már őket, de még mindig akad olyan ország, ahol még nem járt ismerős, vagy nem sikerült felhajtanom oylan embert, aki küldene nekem. Mrg fogom nézni ezt a rendszert, s remélem kapok majd olyan helyről is, ami még hiányzik a gyűjteményemből :)
köszi a tippet:)
jó mulatást:))
ha célirányosan szeretnél lapot kapni valamelyik országból v. témában, érdemes megnézni a fórumot is. (forum.postcrossing.com) :)
Szia, Magdi!
Nálam bevált a dolog:)))) Kb. egy hónapja, hogy regisztráltam, és szépen beindultak a lapok. Hála Neked, meg az ötletedért:)))))))
Sziasztok, tetszik a dolog. Kipróbálom. Azután majd referálok.
Üdv, Imre
hát, mondjuk igen, az nem árt hozzá. :(
az oldalom még csak-csak el lehet lavírozni anélkül is, de ugye a képeslapot is célszerű valahogy megírni, és általában az emberek angolul beszélnek (nyilván még sok más nyelven is, de mivel véletlenszerűen kapod a címeket, könnyen előfordulhat hogy nem lesz közös metszet a beszélt nyelvekben, ha valamelyikőtök nem tud angolul)
egyetértek.
ebben még különösen izgalmas, hogy nem tudod, hogy a világ mely tájáról fogsz legközelebb képeslapot kapni:))
ha van kedved, regisztrálj a www.postcrossing.com oldalon.
Ha az elektronikus világ bűvköréből kiszabadulva ismét szeretnél hagyományos képeslapokat küldeni és kapni, új emberekkel megismerkedni, akkor kattints ide!
Ugrás a teljes írásra: Hagyományos képeslap küldés/fogadás :) - Postcrossing