Hagymás virslisaláta recept
A Hagymás virslisaláta hozzávalói:sertésvirsli
vöröshagyma
majonéz
tejföl
mustár
só
bors
cukor
A Hagymás virslisaláta elkészítési módja:
Ahány személyre készül, annyi pár virslit és annyiszor fél fej hagymát számítok. A virslit megfőzöm, a hagymát megpucolom és felaprítom. A majonézből és a tejfölből sűrű mártást készítek, sózom, borsozom, egy csipet cukrot szórok bele, majd jöhet a karikára vágott virsli és az aprított hagyma. Alaposan összeforgatom, majd lefedve behűtöm tálalásig, hogy az ízek összeérjenek. Friss kenyeret adok mellé.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. szept. 19. 11:34
A hagymás virslisaláta elkészítési módja és hozzávalói.