Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Almás-répás sali recept

Almás-répás sali recept

Az Almás-répás sali hozzávalói:
3 sárgarépa,
3 alma,
10 dkg mazsola,
5 deka darabos dió,
pár csepp citromlé,
1-2 kiskanál porcukor


Az Almás-répás sali elkészítési módja:
A sárgarépát és az almát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és megcsöpögtetjük néhány csepp citromlével, hogy ne barnuljon meg. A mazsolát kiválogatjuk és megmossuk. Összekeverjük az almát, répát és mazsolát, kicsit megcukrozzuk (vagy megszórjuk édesítőporral). A tetejére szórjuk a darabos diót. Ha van hozzá türelmünk, 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az almás-répás sali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook