Almás-répás sali recept
Az Almás-répás sali hozzávalói:3 sárgarépa,
3 alma,
10 dkg mazsola,
5 deka darabos dió,
pár csepp citromlé,
1-2 kiskanál porcukor
Az Almás-répás sali elkészítési módja:
A sárgarépát és az almát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és megcsöpögtetjük néhány csepp citromlével, hogy ne barnuljon meg. A mazsolát kiválogatjuk és megmossuk. Összekeverjük az almát, répát és mazsolát, kicsit megcukrozzuk (vagy megszórjuk édesítőporral). A tetejére szórjuk a darabos diót. Ha van hozzá türelmünk, 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 1da487fc86, 2014. szept. 9. 06:09
Az almás-répás sali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.