Habos palacsinta recept

Szokásos palacsinta mennyiség
Csak dióval vagy mákkal finom.
A Habos palacsinta elkészítési módja:
Megsütöm a palacsintát.Megtöltöm dióval,majd feltekerem,ahogyan szokás és utána felszeletelem, mint a kakaós csigát.Egy kisebb tepsit vagy jénai tálat olajjal bekenek és sorba sűrűn belerakom a feldarabolt palacsinta tekercseket.Maradék cukros dióval jól megszórom,mert különben a hab vágáskor elcsúszik.Nyolc tojás fehérjét ízlés szerint cukorral kemény habbá verjük.A kemény felvert habot a palacsintára öntjük és elsimítjuk.utána betesszük a sütőbe,amíg a hab meg nem barnul.
Szeleteléskor vizes késselvágjuk és langyosan tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: magko, 2010. aug. 21. 09:08
A habos palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.