Habarás helyett mit? (beszélgetés)
20. csillucy1976 (válaszként erre: 6. - 1d97508455)
2011. dec. 7. 00:51
kevés étkezési keményitővel habard be, pillanatokon belül besürüsödik, persze vizzel szabályozd a sürüségét. jóétvágyat !!! :)
19. varga ágica
2011. dec. 5. 17:33
sajt tojássárgája,étkezési keményitő,tejszin,tejfől
18. bbfd1052c7
2011. dec. 5. 16:50
negyed kiló gomba, vagy egy kisüveges szeletelt, ha nem akarsz pepecselni. 25 perc alatt kész az egész...
17. bbfd1052c7 (válaszként erre: 15. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:48
gombát vékony szeletekre vágsz, megpárolsz-félrerakod.
kb20-25 dkg főtt-füstölt v. csak füstölt tarját(egyben veszed, nem szeletelve)kis kockákra vágod, megpírítod, izlés szerint (2-3 gerezdet szoktam összezúzni) fokhagymázod, borsózod, és egy fél evőkanálnyi mustárral összekevered.1-2 percig hagyod, ráöntöd a már megpárolt leszűrt gombát, és egy kispohár tejföllel összekevered(én 2,8-ast szoktam). Ha kész van összekevered a spagettivel, reszelt sajttal megszórva tálalom.
16. 6187eb1c9a
2011. dec. 5. 16:41
Irány a bolt,egyébként lehet tojássárgával,pudingporral is:-)Persze édes kajákat.
15. 1d97508455 (válaszként erre: 7. - Bbfd1052c7)
2011. dec. 5. 16:41
Leírnád a receptjét?
14. zebracsikó (válaszként erre: 6. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:41
bolondítsd meg fokhagymával, pirospaprikával, esetleg chilivel, kevés mustárral.
13. Betsabé (válaszként erre: 8. - Betsabé)
2011. dec. 5. 16:41
A lisztet egy kis vizzel keverd ki csomómentesre!
12. bodajanosne (válaszként erre: 1. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:41
Margarin vagy olajból világos rántást kell késziteni.Jobb,mint a habarás.
11. 9b10f3d7ff
2011. dec. 5. 16:40
Natúr hoghurt, vagy kefir, esetleg majonéz?
10. bbfd1052c7 (válaszként erre: 6. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:40
ha kell megadom a receptjét. Egy árban van, de lehet, hogy a c. olcsóbban jön ki picit.
9. zebracsikó (válaszként erre: 6. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:40
aha, ilyesmire tippeltem
jó lesz ez tejszín nélkül is, kicsit hosszabb lével, s ha van ,akkor ömlesztett sajttal
8. Betsabé
2011. dec. 5. 16:40
szerintem kihagyható a tejtermék. Pici liszt besűríti, a sajt pedig intenzíven ízesíteni fogja. No para!
7. bbfd1052c7 (válaszként erre: 6. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:39
Ennél minden jobb.Meg amennyibe ez kerül, van sokkal jobb..
pl: a carbonara egyszerűsített változata.
6. 1d97508455
2011. dec. 5. 16:37
Hagymát olajon egy kicsit meg kell dinsztelni, rá só bors, víz, visli karikák bele, aztán be kell(ene) habarni, bele reszelt sajt, s ha felolvad, kész. Tésztával kell enni.
5. f303be5590
2011. dec. 5. 16:37
aszittem ahhoz virsli és sajt kell
4. zebracsikó (válaszként erre: 1. - 1d97508455)
2011. dec. 5. 16:35
mi az a sajtos virsli?
3. zebracsikó
2011. dec. 5. 16:35
ha tejszín sincs, akkor nincs megoldás.
2. Rita1983
2011. dec. 5. 16:35
Nem tudok válaszolni így, leírod a receptet?
1. 1d97508455
2011. dec. 5. 16:34
Sajtos virslit akarok csinálni, de kell bele habarás, azaz tejtermék, de nincs itthon se tejföl, se tej. Lehetne valamivel helyettesíteni ezt?
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?!
- Önellátó gazdálkodás nyugdíj helyett?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Bálázs helyett Vacsora csata
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?