Ha visszamehetnétek a 20-as éveitekbe… (beszélgetős fórum)
Az otthonteremtés engem is nagyon vonzana szakmaként is, pláne, hogy most már sokkal több a lehetőség kisebb pénztárca esetén is. :)
Az is jó, ha a sajátjával halad az ember, mire a "végére ér" meg is unja, meg kezdheti elölről. :D
#7-hez.
Talán más pályát, hivatást választok. Szeretem ezt is, de most, hogy egy ház felújítására készülök kedvem lenne házakat tervezni.
Milyen klassz érzés lehet az embereknek otthont varázsolni?:)
Többet kalandoznék, utaznék, nem félnék annyira az egyedülléttől.
Több energiát fektetnék a hobbijaimba, jobban megválogatnám a körülöttem lévő embereket, hogy kire, mennyi időt érdemes szánni és türelmesebb lennék magammal.
Remélem mára sikerült vmit megvalósítanom a fentiek közül; bár rengeteg pozitív hozadéka volt annak is, hogy úgy csináltam a dolgaimat ahogy. Viszont vannak dolgok, amikből már úgy érzem, hogy kinőttem, de nem bánom, a hülyeségből azért nem, és 1 gyermeki részemet örökre meghagyom magamnak! :D
Figyu, en 10 evig voltam egy kapcsolatban, ami ugy nagyjabol max 2 eves kellett volna, hogy legyen (amugy 5 evig jol megvoltunk, de semmilyen szinten nem passzoltunk). Megsem banom, mert amit abbol a kapcsolatbol tanultam magamrol, az azota is aranyat er.
Nem megbanni kell, hanem levonni a tanulsagokat, es tanulni a rossz dontesekbol, szep emlekkent tekinteni a jo idoszakokra. 😉
Többet barátkoznék, lazább lennék. Jobban kihasználnám az egyetemet ismerkedés, kapcsolatépítés céljából.
Több energiát, időt fektetnék egy akkori kapcsolatba, kevésbé lennék büszke, de sokkal inkább bátor és kimondanám a dolgokat.
Ha vissza mehetnék akkor ott is maradnák,örökre!
Nem nyüglödnék tovább a lassú de biztos megvénüléssel!
Mindennek úgy kellett történnie.
Az vezetett idáig.
Elég ha egy sarkon balra fordulsz , már megváltozik az életed.(nem azokkal találkozol stb.)
Sok szarság történt ,amit kihagytam volna .
De ki tudja ,ha ezek nem történnek meg ,megismertem volna e a férjemet? (angyali küldött ♥️)
Tehát semmit nem változtatnék.
Gondolom csak mai aggyal. Mert azért a jó kis bulikat, te sem hagytad ki. 😀
Úgy könnyen gondoljuk, hogy előbb kellett volna gyerek, hogy kibúgtuk magunkat, lecsendesedtünk, és mindenkinek megvan a helye az életben. Anno gyerek? Kizárt! 😀
További ajánlott fórumok:
- Ha visszamehetnél az időben és elmondhatnál valamit az egykori önmagadnak, mi lenne az?
- Deichman cipő garancia. Szerintetek ezzel visszamehetek az üzletbe?
- Ha vissza pörgethetnéd az időt... és visszamehetnél a múltba, min változtatnál?
- Ha visszamehetnél az időbe, hova, mikorra, és mit változtatnál meg az életeden?
- Ha visszamehetnél a mostani tudásoddal és találkozhatnál magaddal, mi az az 1 amit tanácsolnál magadnak, hogy mit ne csinálj a jövőben?
- Ha visszamehetnél tegnapra, mit tennél másképp?