Ha van postai dolgozó itt, aki segítene, visszatarthatják a pénzt csalás esetén? (tudásbázis)
Furcsa a történet. Úgy gondolom, hogy ilyen nagy értéknél (bár tudom, csak akkor bonthatja fel a kapott csomagot, amikor kifizette), a futár előtt kicsomagolnám, és meggyőződnék róla, hogy az van-e benne, amit rendeltem. Mert, ha nem, akkor jegyzőkönyvet kell felvetetni. Én nem tudtam volna várni, azonnal a rendőrségre mentem volna feljelentést tenni, ismeretlen tettes ellen, és nem várni a posta nyitására.
Vásároltam már én is interneten, de miután kifizettem, azonnal felbontottam a csomagot a szállító jelenlétében.
Egyszer vettem értékes porcelánkészletet igy. Jött a futár, kértem várjon fél percet, megnézem mert ahhoz drága, hogy törött legyen. Megvárta, csak picit morgott:)
Épnek látszott mind. Átvettem, kifizettem. Aztán elment a futár és én szép lassan kicsomagoltam. Az alján volt egy db törött tál.
Gondolom a szállitásnál dobálták. Az eladó nagyon körültekintően becsomagolta, kitámasztotta, mégis egy apróra törött.
Felhivtam az eladót, nagyon sajnálta, igérte ha tudja pótolni elküldi. Persze nem küldte.
Örülök és szeretem azt a garnitúrát de többet nem rendelek ilyen dolgokat látatlanban. Az értéke nem lett kevesebb, de én tudom, hogy egy tál hiányzik a készletből:)
Holnap reggel posta és ott kérdezd meg!
Mikor fizetted ki?