Ha van következő élet, abban bárcsak megtalálnám azt a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Eü. baja volt, ami az esküvő után derült ki. Aztán nem is érdekelte a téma igazán, én küzdöttem.
Ő meg csak élősködni akart rajtam, aztán vérig sértődött, amikor kitörtem, mint malac az ólból.
Szerintem van amikor már sajnos késő.
Hiába van 3 gyerekem, nyüzsgő ünnepek talán sosem lesznek, pedig nem panaszkodhatok, mert unokám is van. A párommal meg hiába van összesen 5 gyerekünk és 4 unokánk, nem olyan, mintha közös lenne. Közös gyerek már nem opció.
Nagyon sajnálom.
Én szülhettem volna bármennyit, de a férjem miatt nem lehetett.
Elváltunk rég, a nyomorult minden bajáért, hiányosságáért, tehetségtelenségéért engem hibáztatott.
Egy gyerekem van, orvosi bravúr. Ő egy csoda, bolondulok érte. Közel tökéletesre sikerült. 🥰 Lehetne belőle több is.
Már sosem tudom meg, milyen a 2. vagy 3. gyerek, szerető férj, családi kirándulások, nyüzsgő ünnepek, stb. Ez az opció már elillant.
Persze tudom, hogy lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb is.
Helyes fiatal szülők, cuki gyerekek, anyagi jólét. Minden adott, ha nem buták nem cseszik el. Plusz látszik, hogy a szülők imádják egymást.
20+ évesen én is helyes voltam. Mégsem találtam az igazi páromat, akivel közös terveink lehettek volna, nem csak nyerészkedni akart volna a családomon.
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!