Jó ötlet! Mióta felnőttem, én sem szeretem a telet (ill. csak azt a részét, amikor a lányommal szánkózunk), mert hideg van, minden komor... viszont bent, a melegben jólesik olvasgatni... és igen, ki lehet használni az időt, hogy az ember lánya elmerüljön egy kis tanulásban :)
Szia! Igen, azt hiszem, az első mindannyiunk álma, hogy kiegyensúlyozottan tudjuk felnevelni a gyermekeinket!
A jogsim nekem már megvan, igaz, nem volt tervben, de a párom ragaszkodott hozzá, hogy szükség lehet rá, így letettem. Nem mondom, hogy szeretek vezetni, de tényleg szükséges már a mai világban :)
Nyelvvizsga: angolból középfokig jutottam (szerintem ahhoz, hogy felsőfokunk legyen kint kéne élni angol nyelvkörnyezetben legalább egy évig)
Én szeretnék még nyelvvizsgázni olaszból, de ahhoz újra bele kéne merülni...
A nem titkosakat ide írom: :) mikor elkezdődik az ősz, majd jön a hideg tél, akkor én mindig kitalálok magamnak valami - lehetőleg hasznos vagy értelmes - elfoglaltságot. Egyszer elkezdtem egy sulit, mire eljött a vizsgaidőszak már a tél is elmúlt (jó hamar), most pedig a félbehagyott német nyelvet kellene tovább tanulnom... Azt tudni kell, hogy a tavaszt és a nyarat szeretem, s ha valami ilyesfélével elfoglalom magam, számomra hamarabb véget ér a tél.
Beszélgessünk róla, hogy mire vágysz még az életedben, amit eddig esetleg még nem sikerült elérned, hogy mit teszel érte, hogyan fogsz hozzá és így tovább....