Ha valami nem hív, oda nem megyek, nem csinálom! Akkor sem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Á, dehogy te mész a forgalommal szembe, és midenki más a hülye.
Amennyiben azt írod, hogy amit nem szeretsz, azt nem is csinálod, talán egyből leesne mindenkinek.
Egyébként naponta látom a hasonló eletfilozófiával rendelkező egyedeket az aluljárókban.
Ők is csak az eléjük dobott forintért hajolnak le.
Nem lehetünk egyformák.
Ha szerencsés vagy egy mecénás felkarol.
Sokan gondolkodnak úgy, ahogy te.
Nekem ez az életfelfogás nem szimpatikus. Persze tudom, hogy ez téged és a hasonlóan gondolkodókat nem fogja elgondolkodtatni.
Csak gondoltam, ha már hozzászólok, akkor azt is kifejtem, hogy miért nem tetszik az e fajta életszemlélet. A második mondatod miatt."Akkor sem ha felkopik az állam!"
Sok embernek büdös a munka, és pont így gondolkodnak. Nem azért, mert nem találták meg az álommunkát, amire vágytak.
A munkaképes korúak töredékének sikerül olyan munkát végeznie, amiről tényleg elmondhatja, hogy megtalálta azt a munkát, amiben kiteljesedhet, ami igazán kedvére való, ami álmai munkája. A többség pedig akkor sem várja meg, míg "felkopik az álla", amíg nem talál magának olyan munkát, amit igazán szívesen végez. Addig keres egy áthidaló megoldást.
Így gondolom, és számomra ez sokkal szimpatikusabb felfogás.
Számomra érthető. Az is, hogy nem kerültél még igazán nagy bajba amitől szertefoszlik ez az álom.
Egyébként őszintén kívánom hogy mindig csinálhasd azt ami szórakoztat, abból is élhess! Az életed legyen csupa derű!
A fiam is így él, és én ettől nagyon boldog vagyok.
Én sem értettem, arra gondoltam elírtad a valakit, valamire.
Túl költőire sikeredett kiírnod.
Mit nem értesz? Ha valami nem szólít meg, nem tudok benne hinni, nem megyek oda, nem csinálom! Akkor sem ha ebből hátrányom származik!
(Így vagyok összerakva!)
További ajánlott fórumok:
- Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak?
- Ma reggel elestem, ha holnap délelőtt megyek orvoshoz, akkor nem lesz késő a tetanusz oltáshoz?
- Honlapot szeretnék készíttetni anyumék cégének. Ha cégnek csinálom a gportálon akkor mennyibe kerül?
- Ha a sajtos-tejfölös spagettit hosszúmetéltből csinálom (véletlenül azt vettem), akkor úgy is jó lesz, vagy sem?
- Ha távoktatás keretében kitanulok egy szakmát, de nem csinálom meg az OKJ-t, akkor is elfogadják mint szakmát, ha el akarok helyezkedni?
- Ha más nyelvvizsgaközpontnál csinálom az írásbelit és a szóbelit, akkor is komplex nyelvvizsgát kapok?