Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha valami nem hív, oda nem megyek, nem csinálom! Akkor sem... fórum

Ha valami nem hív, oda nem megyek, nem csinálom! Akkor sem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

febr. 8. 14:47
Nekem ami nem tetszik, az a vallomástevő agresszivitása, amivel nekitámad azoknak, akik nem értik azt, amit írt. Pedig egyáltalán nem fogalmazott érthetően, másodszorra sem. Senki nem gondolatolvasó, mások számára is érthetően kell megfogalmazni a gondolatodat. Az kisebb csoda, hogy itt van, aki mégis megértette. Ha a való életben is így támadsz neki az embereknek, akkor nem csodálom, ha esetleg nem is hívnak meg.
16. Enissa (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 12:52

Á, dehogy te mész a forgalommal szembe, és midenki más a hülye.

Amennyiben azt írod, hogy amit nem szeretsz, azt nem is csinálod, talán egyből leesne mindenkinek.

Egyébként naponta látom a hasonló eletfilozófiával rendelkező egyedeket az aluljárókban.

Ők is csak az eléjük dobott forintért hajolnak le.

Nem lehetünk egyformák.

Ha szerencsés vagy egy mecénás felkarol.

15. globus
febr. 8. 11:45
Engem inkább az gondolkodtat el, hogy a kijelentés miről jutott eszedbe?
14. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 11:30
Majd ha lesz egy, két ne'adj isten három gyereked akit etetni kell, ruházni kell akkor térjünk erre a kérdésre vissza.
febr. 8. 09:26

Sokan gondolkodnak úgy, ahogy te.

Nekem ez az életfelfogás nem szimpatikus. Persze tudom, hogy ez téged és a hasonlóan gondolkodókat nem fogja elgondolkodtatni.

Csak gondoltam, ha már hozzászólok, akkor azt is kifejtem, hogy miért nem tetszik az e fajta életszemlélet. A második mondatod miatt."Akkor sem ha felkopik az állam!"

Sok embernek büdös a munka, és pont így gondolkodnak. Nem azért, mert nem találták meg az álommunkát, amire vágytak.

A munkaképes korúak töredékének sikerül olyan munkát végeznie, amiről tényleg elmondhatja, hogy megtalálta azt a munkát, amiben kiteljesedhet, ami igazán kedvére való, ami álmai munkája. A többség pedig akkor sem várja meg, míg "felkopik az álla", amíg nem talál magának olyan munkát, amit igazán szívesen végez. Addig keres egy áthidaló megoldást.

Így gondolom, és számomra ez sokkal szimpatikusabb felfogás.

12. K-né Zsóka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 08:55
Ha hátrányod származik, érthető, hogy nem csinálod, de ha valóban éheznél, fáznál és mindezt huzamosabb ideig, bizony elmennél és örülnél, hogy valaki munkát ad. Szóval mindegy hogyan vagy összerakva, a muszáj nagy úr tud lenni. Kívánom, hogy soha ne tudd meg!
11. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 08:46

Számomra érthető. Az is, hogy nem kerültél még igazán nagy bajba amitől szertefoszlik ez az álom.

Egyébként őszintén kívánom hogy mindig csinálhasd azt ami szórakoztat, abból is élhess! Az életed legyen csupa derű!

A fiam is így él, és én ettől nagyon boldog vagyok.

10. lolita2112 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 08:34
ne haragudjal ha erthetobben fogalmaznal ez nem lenne gond,hogy nem ertjuk!
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - F78a5227f0)
febr. 8. 04:25
Na végre valaki érti!
febr. 8. 04:25
Akkor nektek nehéz a felfogásotok!
febr. 7. 22:18
ne haragudjal,de megtudnad ezt fogalmazni vilagosabban,mert igy nem ertheto!
6. f78a5227f0 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 20:09
Ezt jól is teszed, mert csak abban tudsz sikeres lenni, amiben hiszel.
5. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 20:08

Én sem értettem, arra gondoltam elírtad a valakit, valamire.

Túl költőire sikeredett kiírnod.

4. libikóka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 20:08
Kívánom hogy ne kelljen ezt átértékelni.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Myra)
febr. 7. 20:00

Mit nem értesz? Ha valami nem szólít meg, nem tudok benne hinni, nem megyek oda, nem csinálom! Akkor sem ha ebből hátrányom származik!

(Így vagyok összerakva!)

2. Myra
febr. 7. 19:28
Ez nem túl érthető.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook