Ha valakit kirúgnak az iskolából, utána mehet egyből munkanélkülire? Kap pénzt, ha betegség miatt nem mehet se iskolába se dolgozni? (tudásbázis)
igazad van, így nagyon nehéz dolga lesz az életben, és ez a lényeg
ha válaszolt volna amiket kérdeztünk, még talán lett volna megoldás is, mert ha igaz akkor ezért indította ezt a fórumot
pesten vagy vidéken laksz?
állami vagy egyházi suliba jártál, és hány éved van még az érettségéig?
hát ez érdekes, de hogy ez így nem szabályos az tuti
nyár elején ne hogy már ne tudták volna, hogy nem mehetsz még egy évet ősszel, már csak azért is mert akkor lett volna 3 hónapod megoldani a problémát
Milyen volt a tanulmányi eredményed?
Mert tényleg jó lenne, ha le tudnál valahogy érettségizni.
O nem bantani akart,ne huzd fel magad.
Aggodtam Erted... jol vagy?
látszik az adatlapodon, hogy mikor volt onlány
de oké, ha nem volt neted akkor rosszul láttam, és bocsánat, csak tényleg kezdett érdekelni a sorsod, és már epedve vártam válaszaidat :)
Maca_18 nem kéne néha fórumodra nézni?
Segítő szándékkal írtunk be, és talán szeretnénk választ kapni arra amit kérdeztünk.
Nem tudtad előre, hogy ebben az iskolában csak 2 évig lehetsz magántanulói minőségben? Az iskola működési szabályzatában ennek benne kell lennie!
"kirúgott telefonon keresztül" - gondolom,nem úgy történt, hogy beleordított a telefonba, hogy "Ki van rúgva!!!" Talán csak közölte a Rád vonatkozó rendeletet/szabályt, hogy letelt a 2 év magántanulói státuszod és nem tud tovább névsorban tartani.
Nyilván levélben is megkapod majd az iskola tájékoztatását a döntésről, hiszen ezt nekik is le kell papírozni. Nekem kicsit erős túlzás ez a "telefonon kirúgott"-dolog.
Megértem, hogy kétségbe vagy esve, de a másik oldalról is végig kell gondolni.
Mikor szólt, hogy nem lehetsz magántanuló csak két évig?
Mert, ha így van akkor ezt már jóval előbb tudnod kellett volna.
Mikor mondta, hogy ki vagy rúgva, és miért?
De ezt nem lehet szóban megtenni az tuti.
Igen,most olvastam a naplodat... hat nem semmi... Utanajartatok a dolognak,ez legalis???
Hihetetlen... :-(((
További ajánlott fórumok:
- Munkaerő-kereslet avagy munkanélküliség
- Kit hogyan visel meg a munkanélküliség?
- Voltál már munkanélküli?
- Miért van ennyi ember szociális segélyen és munkanélküli járadékon?
- Akit rendkivüli felmondással elbocsájtanak, kirúgnak, annak jár munkanélküli?
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?