Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
:-) Még néhány hónapig egyetemista vagyok... Család nulla, munka nulla. Tesó dettó. Barátok - Nincsenek itt, ahol tanulok...
Tanítóbácsi leszek, úgyhogy csak olyan helyre tehetem, ahol nem látszik.
szio:)) ne ezt ragozzátok már:) most ez van, tök mindegy hogy miért és ki miatt lett igy, az a lényeg hogy most ne gondolj rossz dolgokat foglald el magad mással, melozol?barátok?teso? család?
ja és megrögzött tetkoellenes vagyok ugyhogy gondold át, és főleg ne látható helyre tetesd:P
Boldog voltál 2,5 évig? ... akkor miért is bánkódsz? Kaptál szép két és fél évet. :) Ezt szokták mondani, de szerintem ez egy nagy hüleség... bocsi... mert az öröm az akkori és pillanatnyi, a fájdalom viszont ma is fáj és holnap és még holnapután is... aztán majd elmúlik. :) Hogy sok mindent tettél érte, az nem miatta volt, hanem nagy valószínűség szerint miattad, mert neked jó volt, boldog voltál tőle, hogy megtehetsz...nemtommit. :) Így működik az emberi szeretet. :)
Valószínű, hogy nem 1 hét alatt találta azt a másikat, hanem már érlelődött egy ideje... nem?
Nem azt sajnálom, hogy majdnem elvettem feleségül, hanem azt, hogy szerelmes lettem (újra) egy olyan lányba, aki nem érdemelte meg, és akiért oly sok mindent megtettem... Csak hogy bizonyítsak, hogy mennyire szeretem... Az miért ven, hogy minél többet tesz az ember, annál kevésbé becsüli azt meg a másik?... És aztán 2és fél év után ripsz-ropsz 1 hét alatt talál valaki mást...
Hogy hol lesz? Azt még nnem tudom... És azt sem, hogy mi lesz. Annyit tudok, hogy lesz! :-)
... az a legjobb, ha Te irányítod! ;)) ... de ezesetben egy év múlva feleségül vetted volna! :))
No és hol lesz az a tetkó? ... és mi is lesz? :))
szerintem tök normális hogy ilyen vagy:P tedd el a dolgot egy fiokba , zárd be , persze gondolatban:)
élj picit, hivd fel a barátokat vigyenek sörzni bulizni, segits a házimunkában otthon vagy családodnál, tesod ha van jol jöhet ilyenkor, ne agyalj, én minden szar helyzetben arra szoktam gondolni, hogy majd minden úgy rendeződik el ahogy számomra a legjobb, és ezt mondogatom magamban:) nem vgyok dilis, remélem:)
Zsuzsa Te olyan aranyos vagy! Megnevettettél! :-D Ma először nevettem! :-)
Tudom én, hogy nem kellene agyalni, meg ilyesmi, de figyeljétek a mai napom:
Kiirtam DVDre a képeket
Elmentem a mobilszolgáltatómhoz, hogy letiltsam arról a listáról, aki ingyen hivhat, illetve akiket ingyen hívhatok (ekkor ő kapott egy smst a szolgáltatótól, hogy többé nem hívhat engem ingyen)
Kaptam egy SMSt tőle, hogy megvan-e a vízvezetékszerelő száma (érdekes, miért engem hívott, sőt gyanús, mert a mobilszolgáltató sms-e után kb 20 perccel írt)
A következő SMS-e:
T: "Kül h vagy? Mizujs?"
k.cs: "Semmi. Akarod tudni? Hát szarul vagyok."
T: "Miattam..?"
k.cs: "Igen, miattad."
T: "Ne legyél. Nem érdemes 1 percig sem szomorkodnod! Nem érdemlem meg, és azt akarom h harcolj, és boldog légy! Megérdemled! Bárcsak erőt önthetnék beléd!
k.cs: "Ezt ne! Hagyjuk. További szép napot."
T: "Sajnálom!"
Nem tudom, jó döntés volt-e, hogy ezt megírtam neki, de nekem akkor, abban a pillanatban jól esett. Valószínűleg nem volt jó döntés, dehát ilyenkor nem tudok gondolkodni. Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...