Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla? (beszélgetés)
:))
Háát ... Akkor sok boldogságot :) (azért gondolt még át egyszer :) )
Hat bizony igy van. Es mondom en vegigjartam mar ezt az utat. pont ugyan igy. Mire donteni tudtam es rajottem mennyire szeretem, mar masik lannyal volt.
Lehet neked is meg kell tapasztalnod ezt es vegigjarni az utadat, hogy erezd azt hogy tenyleg hogy is erzel ranta. A szerelem soha nem egyszeru ;o)))
nah ma 2 kor jöttem haza éjjel,nála voltam,Jól elbeszélgettünk vagy 4 órán keresztül...
végülis sok minden kiderült stb, az a bizonyos sms is....Ö megmondta hogy alkalmi kapcsolatai vannak és lesz is amig nem talál egy normális lányt,barátnöt,hisz Ö is férfi,neki is hiányzik a sex,de persze ez csak a felszin, nem erre vágyik.és amikor megmondta hogy talizik majd vkivel elég szarul esett valóban ,de nem szóltam egy szót sem..hisz még én semtudom mit érzek vagy akarok,persze hogy azzal talizik akivel akar.
szóval amit eddig is tudtam ,a pasik érzelem nélkül is képesek együtt lenni vkivel(nök is)én tuti nem,de Én más vagyok a szemébe,az aranyos kedves akitöl szeretne vmit,komolyabbat...csakhát elég bizalmatlan vagyok a sok átverés után.
aztán este irrt egy smst is ,miután hazaértem hogy fontos vagyok neki, nem akar elvesziteni,a dolgok majd ugy alakulnak ahohy akarnak,minden megoldodik . ez Jól esett.
ja és szülinapra meglepett egy olyan szép dologgal amit még sehol senkinél nem láttam....
nah nekem mennemkell enni majd irok
sziasztok!!!!
marcsix-nak igaza van. Az ilyen szerelem a kulsonek szol. Es egy ideig vak is. De aztan rajon az ember hogy mennyire is volt vak.
Az ami baratsagbol alakul ki (mint a tietek), az soha nem fog nagy langon egni, de kevesebb eselye van a csalodasnak, hisz mar ismeritek egymast.
perzse én sem szoktam,de ott hagyta elöttem:)
amugy minden smsemet megtart....
olyan édi.
:D Igazából tök mindegy hogy szerelmes vagy e belé most, vagy sem...
Ha ugy érzed, kezdj el vele járni... A szerelem nem mindig ront ajtóstól a házba, van hogy idővel alakul ki :) De egy két dolgot jó, előre fixálni...
ha valami változás lesz van majd megirom:)
Kösz mindenkinek