Ha valaki törölteti a regisztrációját, vajon meg tudja állni, hogy ne jöjjön vissza? (beszélgetés)
Pusztán azért senki nem törölteti magát, mert nem ér rá itt lógni.
Nézd meg pl. tinendo adatlapját. Egy éve még 6. volt a pontjai alapján. Most, miután július óta nem lépett be, a 15. És nem töröltette magát.
... attól függ, miért volt itt! :) ha amiért itt volt, annak nagyjából kimerítette a lehetőségeit, akkor továbbáll más portálra, és ott is igyekszik megtalálni, amiért mászkál portálról portálra. :DD
(ilyen issss vannnn.... gooondolom! :D)
Volt egy egész év, amíg nem léptem be.
Egy nagyon jó társasággal jártam össze, de egy félreértés miatt nagy veszekedés lett. A társaság teljesen felbomlott. Utána már nem volt értelme visszajönni.
Nem rég volt egy kérdésem, amit itt tettem fel, azóta megint aktív vagyok.
Nem is mennék, mert magamról tudom, hogy rosszul esne nem "találkozni" a számomra kedvesekkel:)
De úgy látom, mások is így látják:))
"de leginkább normális (szerintem én is szoktam, de nem fogom beismerni:D)"
:DD
Persze, hogy nem. Ismerek ilyent is.
De előfordul olyan is, aki egy időben többszörös troll és pl. önmagával beszélget, másokkal kötekedik.
Meg olyan is van, aki időnként trollkodik, de leginkább normális (szerintem én is szoktam, de nem fogom beismerni:D)
Én most tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy önkéntes távozás után mennyire hív vissza az oldal.
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért törölteti magát valaki folyamatosan, és lép vissza más-más néven?
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Lehet visszamenőleg regisztrálni a munkanélkülibe?