Miért törölteti magát valaki folyamatosan, és lép vissza más-más néven? (beszélgetés)
Na, vajon miért?
Lehet, hogy az illető egyszerűen nem akar Hoxázni, később viszont meggondolja magát és újra regisztrál.. :)
Nem mondtál semmi elgondolkodtatót. Már megkaptam a pofonokat az életben a stílusom miatt meg már a gyümölcsét is élvezhetem. Spec. lesz*rom, hogy mit gondolsz rólam, és más véleményével kapcsolatban is így érzek. Nem háborogtam a negatív véleményezések miatt. Engem lehet kritizálni, és emelem a kalapom, ha valaki újat mond, de ez általában nem szokott így lenni, úgyhogy megpakolom vastagon, és megyek tovább.
Akkor most játsszunk olyat, mint az általános iskolában kellet! Próbáld visszamondani az olvasott szöveg tartalmát (arról a hozzászólásról van szó, amihez hozzászóltál)! Segítségül még annyit, a be-kiregisztrálókról van szó.
Második lépésként pedig áruld már el, hogy mi köze van ennek az én "megosztó, provokatív,csipkelődő,amolyan figyelemfelhívó,
erőltetett" viselkedésemhez? Befenyítettek egy-két héttel regisztráció után, hogy majd úgyis törölnek. Láss csodát, még itt vagyok! Se nem dobtak ki, se nem töröltettem magam.
Most én is adhatnék még gondolkodni valót útravalóul, de szerintem az előbbi két feladat elég lesz.
Ne csodálkozz ezeken a véleményeken Téged illetően....
Olvastam hozzászólásod más fórumon.
Véleményt nem mondtam eddig senkiről,privát üzit
sem fogok Neked írni,de meg kell mondjam megosztó
személyiség vagy, sőt inkább provokatív,csipkelődő,amolyan figyelemfelhívó,
erőltetett viselkedés jött le Nekem Rólad.
Ettől még lehetséges,normálisan el lehet Veled
beszélgetni mindenről,sőt úgy gondolom igen,de
én spec.sosem értettem az ilyen hozzáállású embereket.
Miért jó ez nekik így?
Unalomüzés?Állandó középpontban akarnak lenni?
Vagy pusztán lenézés,rosszindulat?Felsőbbrendüségi érzés?
Nem tudom...
Te tudod,de akkor nem kell háborogni,ha kapod a negatív véleményeket...
És erre nem magyarázat az,hogy ilyen a stílusod...
Tudod,miről beszélek,szoktam olvasgatni fórumokat,
ha van időm.
Ettől még nem paranoid itt a többség.
Nem mindenki tolerálja ezt a fajta hozzáállást.
Ki így,ki úgy nyílvánítja ki Rólad a véleményét.Korosztálytó függ...
Lehet valaki őszinte,vagány,jópofa nő másképpen is.
És még kedvelik is ezekért a tulajdonoságaiért.
Nem kioktatás volt,de ezen el kellene gondolkoznod...
Ha meg Neked ez tetszik,akkor bírd a kritikát.
További szépet és jót!
Látod? Pl.: ezt is vehetted volna kioktatásnak...
de köztünk nem így működik. Tök' jó, hogy így van.
További ajánlott fórumok:
- Miért "jó" az ha valaki állandóan törölteti magát?
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Ha valaki törölteti a regisztrációját, vajon meg tudja állni, hogy ne jöjjön vissza?
- Nem lehetne dátummal jelölni, amikor törölnek valakit, vagy törölteti magát?
- LCD tv-nk 2 és fél éves és a film alatt kikapcsol majd 1-2 másodperc után magától újra visszajön mi lehet a baja?
- A Yahoo postafiókom kinézete átváltozott magától. Hogyan lehet visszaállítani a régi kinézetét?