Ha valaki megüt az arcomon, azt feljelenthetem? Lesz valami eredménye? (tudásbázis)
Abszolút meg tudlak érteni. Nekem fizikai konfliktusom csak gyerekként volt, akkor persze rá voltam készülve és meg is kapta az illető a magáét ott helyben. Persze gyerekként ez más, mert ennek esetleg osztályfőnöki intés a következménye, otthon meg nem vertek. (Volt két jól megérdemelt kivétel!) Felnőttkorban viszont sérülés esetén már rendőrségi ügy is lehet, ami már nem játék. Viszont egy pofon nem okoz sérülést. :D
Amit mondani akarok: Az ember annyira távol került már a pofozkodástól, hogy tényleg annyira meglepődik, hogy azt sem tudja mit csináljon. Szerintem már Te is kidühöngted már itt magad, hogy azt hiszem, már igazából nem is érdekel a dolog. De ha mégis akkor kizárólag kettesben add vissza neki: "Komám, kölcsönkenyér visszajár!" DURR!
Én szóben vagyok (már fizikailag is 55 évesen, de most nem erről beszélünk) gyenge és sokszor órák múlva jut eszembe, mivel tudtam volna visszavágni.
"...de jártam én kickboxra is..."
Ebben az esetben nem értem, hogy miért nem akkor és ott kented el a száját.
Egy ismerősöm egy kis pofon -nevezzük legyintésnek- fél éve jár a bíróságra, könnyű testi sértésnek vettek egy bőrpírt, amiről látlelet, röntgen is készült, komolyan nonszensz... bár mifelénk qrvára ráér a bíróság, szóval unalmukban elszórakoznak az emberrel
Aztán tettek egy próbát, emberünk jól megdörzsölte az arcát -bőrpírig- azonnal kapott látleletet zúzódásról(!!!) és röntgen is készült és már futhatna is könnyű testi sértés miatt panaszkodni bárkire... őrület
Honnan a nyavalyából tudod, hogy a Zsanett ügy bemondásra lett "elhive"? Ott voltál?
(Nem kell megharagudni! :)
Bár én sem tudom, de nekem erőteljesen gyanús, hogy az akkori politikai helyzetben a rendőrséget akarták lejáratni. Aztán mégis felmentették a rendőröket, ami persze megint csak lehet fals. A fene tudja.
Tanú sincs?
Akkor nem lehet bebizonyítani
Bemondásra meg nem hiszik el, hiszen akkor bárki mondhatja.
Ennek ellenére érdemes feljelentést tenni, hogy gyűljön! Hátha tesz/tett más is.
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Egy ilyen levél után, szerintetek feljelenthetem ezt a "férfit"?