Ha vákuumtasakba teszem a ruháim, valóban tudok helyet spórolni? (tudásbázis)
Van olcsóbb megoldás is.
Én a műanyag ásványvizes palack fejét levágom, a műagyag zacskót áthúzom a fején, a levegőt kinyomom és rácsavarom a kupakját.
köszönöm a válaszokat :)
ma vettem egy csomagot, amiben három darab van. ezeken nincs olyan "kis lyuk", amin keresztül ki lehetne szívni a levegőt. szóval csak ránehezedtem a csomagra, és így kiment belőle valamennyi feles levegő.
remélem jól csináltam, majd még próbálkozom :)
A lányoméknak van több méretben és nagyon jó hasznát veszik. Sok helyet megspórolnak vele.
Használaton kívüli ágynemű, nyáron a téli kabátok stb van benne.
Igen, de csak olyat tegyel bele, ami nem baj, ha osszegyurodik, mert a vakumozas utan vasalhatod. Esetleg a helyen, amit megsporolsz, elfer egy kis utazos vasalo:)))
Mondjuk az is lehet, hogy ugy csomagolnal a vakum nelkul is, hogy osszegyurodne minden es nem erdekel, ebben az esetben jobb vakumozni
Sziasztok!
A napokban utazom külföldre repülővel és arra gondoltam, hogy gyorsan beszerzek egy vákumtasakot, merthogy állítólag az valahogy összenyomja a belerakott ruhákat, így tudok helyest spórolni a bőröndben.
Valakinek tapasztalata ezzel?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne spórolni?
- Mindig túlköltekezem magam. Hiába akarok spórolni, nem...
- Hogyan spórolsz / mivel lehet spórolni?
- Hogyan lehet spórolni az étellel úgy, hogy egészségesek legyünk, mégis jól lakjunk?
- Mennyi pénz megy el nektek havonta? Min tudtok spórolni?
- Ti tudtok spórolni, félretenni a fizetésetekből?