Ha teljesen jó lett a vér eredményem, akkor nem lehet komolyabb bajom? (tudásbázis kérdés)
Ez kb a 7. fórumod másfél hónap alatt a csomó miatt. Ha már nem tudsz megnyugodni, oké... De miért nem az eddigieket folytatod? Miért nyitsz minden egyes ijedelemnél, vizsgálatnál újat? De igaz, én vagyok a marha, hogy mindig elolvasom és utána felhúzom magam, hogy ez most komolyan megint ő?
Amúgy elvileg a véreredményben kellene eltérésnek lennie, ha baj van, mivel a nyirokcsomóddal van gond. De előfordulhat, hogy még nem mutat semmit. Bár kétlem, mert évek óta ott van.
Bizonyos hematológiai (vérképzőrendszeri) betegségek diagnózisát nagy valószínűséggel fel lehet állítani vérből, de nem mindegyikét. A biztosabb diagnózishoz kiegészítésképpen például csontvelővizsgálat, genetikai vizsgálat vagy képalkotó vizsgálat szükséges.
Másik oldalról azt is tudni kell, hogy teljesen normális vérkép, vérkémiai eredmények mellett is lehet a szervezetben igen kiterjedt, akár áttétes betegség is, amely még nem befolyásolja azoknak a szervrendszereknek a működését, amelyet egy szokásos vérvétel kapcsán értékelnek.
Semmire nem gondolok például. Nem vagyok távgyógyító sarlatán.
Orvosokat kérdezgess, ne a fórumozókat, akik nem azok.
Egyszer nagyon beteg voltam.Komoly,elhúzódó,szövődményes bakteriális,majd vírusos betegséget sikerült begyűjtenem.Az összes nyirokcsomóm bedurrant.Mikor meggyógyultam,szépen visszahúzódtak,de egy azóta is úgy maradt.Sosem foglalkoztam vele,bár a körzetim el akart küldeni biopsziára.Ment a fene.
Azt gondolom,minél többet parázunk valamin,annál hamarabb bevonzzuk a bajt.Te is elengedhetnéd végre ezt a dolgot,mert a végén tényleg beteg leszel!
Nem valószínű.
Ne aggodalmaskodj annyit, mert az viszont nem tesz jót.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha ugy éreznéd, h. a párod nem teljesen őszinte veled, viszont ha próbálsz erről beszélni akkor nem érti mi a bajd?
- Ha a terheléses cukor eredményem és minden inzulinos eredményem rendben van akkor is írhat fel a doki Metformint?
- Ha szaunázáshoz bekenem magam zsírégető krémmel, és tekercselek, akkor az segít valamit, vagy teljesen felesleges?
- Ha van akkori UH eredmenyed, akkor mekkora volt a babad a 26.betoltott het vege korul? (a sulyat kerdeznem, ha van valakinek adata)
- Akkor is be lehet írni a középiskolai eredményekhez ötödiknek a rajzot, ha orvosira jelentkezek vagy akkor a kémia vagy a biológiát kell?
- 8 hónapos baba rutin vizelet eredménye teljesen negatív, a tenyésztés mégis kétféle baktériumot mutat. Ez hogy lehet? Tapasztalatokat várok!