Ha szaunázáshoz bekenem magam zsírégető krémmel, és tekercselek, akkor az segít valamit, vagy teljesen felesleges? (tudásbázis)
Nem hiszek a hókuszpókuszokban.
Simán mozogni kell, bármit és kész. A lényeg, hogy ne kampányszerű, hanem rendszeres legyen.
mennyi időre tekered be magad?
Vicces lehet torna közben igazgatni a fóliát, a hangja is biztos szenzációs :DDDDD
natur testápolóba keverek darált, erős paprikát (nagyon keveset!!!!!) és ennyi!! aztán betekerem, és várom hogy leteljen az idő :))
tornázáshoz azért nem volt jó mert szintén nem tud rendesen hűlni az adott felület - mivel nem engedi szellőzni - ráadásul csúszkál a fólia rajta, kisebbik gond meg hogy susog folyamatosan :))
Nincs sprirituális alapja bár közel állnak hozzám a spirituális és ezoterikus dolgok.
Ez az egyik kedvenc együttesem egyik albumának a címe.
Elárulnád, hogy hogyan készíted a krémet? A tornázáshoz miért nem volt jó, ha tekercseltél?
Bocsi a sok kérdésért :-)))
Abszolúte semmi!
Az 5-ös hsz.-ban van az igazság.
Ne tedd,mert szetmarja a borod! Azert az mar igencsak intenziv lenne! A borodnek lelegeznie kell es izzadni a szaunanal...max kend be magad,csavard be es ugy tornazz! De azzal ne szaunazz,az egesi serulest okozhat! Szerintem! :D
Az en fahej olajommal majdnem szetegettem magam! Tobbet tettem a krembe,mint kellett volna... az is eleg volt!
nem ide tartozik, de muszáj feltennem a kérdést:
a hoxa-s névválasztásodnak van némi spirituális alapja vagy teljesen máshonnan jött????
igen :)
próbáltam tornához is de az is rossz ötlet, arra jöttem rá :))
paprikás krémet szoktam otthon készíteni, azt használom, nagyon hatásos :) jó is hogy szóba került, már jó régen szántam rá időt....
Az lesz. Ezért jó, hogy többen hozzászóltok, mert olyan dolgok jönnek elő, amikre nem gondoltam. Köszönöm a tanácsokat.
Te már tekercselted magad otthon?
Érdekesen hangzik :)
A zsírégető plusz tekercsnél az a lényeg,hogy minél mélyebbre jusson a hatóanyag,a szaunánál pedig,hogy minél mélyebbről izadd ki a méreganyagokat.
Ha az izzadást betekercseled,nem tudom mi lesz belőle :)
Szia!!
Én nem javaslom, mert nem tud lélegezni a bőr, és tuéajdonképpen a szaunázás funkcióját veszíti, ráadásul rosszullétet is okozhat...
Attól függ mit szeretnél.
Én beájulnék az tuti.
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Adiponix Szuper zsírégető tapasztalatok
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Masszázs - Zsirégető masszázs