Ha szexre vágysz, és nincs partnered, és nem akarsz kézimunkázni, hogy oldod meg? (tudásbázis)
1.Felhívok valakit,aki örülne nekem
2.Dupla whiskey
3.Dupla altató
4.2+3 együtt
5.Mégiscsak kézimunka
6.Azt képzelem,hogy frigid vagyok
7.Valójában totttál nem vágyom erre úgy...kb.fél éve.De lehet,hogy több ideje.
Ha tudnád, hogy hány "tisztességes" férj és feleség regisztrál!
Apuka, aki szerint belefér néhanapján egy kis szájjal kényeztetés. És őszerinte ez nem is megcsalás ám!
A másik apuka, aki akár az egész munkaidőt veled tudja tölteni, reggel munkakezdéstől a délutáni munkavégzésig. Lényeg, hogy ő megy az óvodás és iskolás korú gyerekért, mert kedves felesége állandó délutános (kell a pénz). Majd azt mondja, hogy azért kell a hétvégén is dolgoznia, mert nem ment az üzlet.
Aztán a tisztes anyuka, aki elviszi a beszoktatásra a gyereket az óvodába, és akkor van néhány órája. És ez a fránya gyerek, hogy mennyire nem akar már beilleszkedni! Így még nagyon sokáig kell csak fél napokra hordania, és ő sajnos ezért nem tud elmenni főállásban dolgozni, mert ugye a gyerekért menni kell!
Na ez csak néhány, amik történnek. :DDDDDDD
Pff....
Van 1 csomó oldal,ahol az efféle gondokat rögtön megoldják! hihi :)
Na végre ide jutottam,hogy tudok válaszolni :)
Én már eleve nem tudom,hogy ha nincs párom,nem akarok kézimunkázni,akkor mi jöhet még szóba egy alkalmi páron kivül?!
Köszi a válaszokat.
Azt hiszem a lazaság és a spontanaitás, ami elveszett belőlem, azt újra meg kell találnom.
A remete életmódot, majd nagymama koromra kell tartogatnom.
Az igaz :D
Boccs, nekem még soha nem volt ilyen, aki csak arra kellett. Az csak hozzá társult. :)
Kiváncsi vagyok mások véleményére és tapasztalatára.
Sokáig fix kapcsolatom volt.
De a válaszaitok szerint manapság működik a durbele egy-két órás ismeretség.
Remélem jól vettem ki a szavaitokból.
Nézz körül környezetedben egyedülálló pasik vannak-e. Ha megmondod nekik, hogy miről van szó, kevés mondja, hogy ő inkább otthon tévézik.
Aztán meg ki tudja mi lesz belőle!!
További ajánlott fórumok:
- El tud juttani téged partnered az orgazmushoz?
- Ha van egy partnered, akkor miért akarsz tetszelegni másoknak?
- Ki szeret kézimunkázni? Esetleg minták bemutatása, cseréje...
- Hogy lehetne kiszedni házilag a kézimunkákra, hímzett terítőre csepegett gyertyaviaszt?(paraffin)
- Keresztszemes kézimunka : mintát ingyen hol találok?
- Szegedi kézimunkázókat keresek (kötés, horgolás)