Ha sofőrvizsgára készülnél (gyakorlati) kávét innál vagy nyugtatóteát? (beszélgetés)
Ezek szerint a tea a nyerő! ;-)
Gratulálok!
Az attól függ...
A kávé az inkább izgatószer, ha le vagy lassulva, akkor segíthet a koncentrálásban, viszont ha ideges, kapkodós vagy, akkor jobb a nyugtató.
:D Úgy értettem, hogy vizsgák előtt mindig light kólát szoktam inni. Akkor is, amikor a jogsimat csináltam. És amúgy mindenből elsőre átmentem. :D
De most komolyra fordítva a szót: amikor forgalomban vizsgáztam, kiszédült elém egy részeg a bicójával. Én fékeztem és azonnal kitettem az elakadásjelzőt. A vizsgabiztos pedig el volt ájulva, hogy milyen gyorsan reagáltam, stb. :)
Én ilyenkor inkább felturbózom magam: irány a light kóla! :) Nekem jól működik! :)
Szorítok neked!
Azt idd amit eddig is szoktál, és bízz Magadban!
Nem kívánok semmit, nem tudom nem vagy-e babonás :)
Nyugtató teát semmi esetre sem, mert nehogy nyugodtan üsd el a gyalogost az átkelőhelyen!
Mindent úgy csinálnék, ahogy szoktam. Lényeg a rendszeresség, hogy ne legyél ideges attól, hogy pld. nem ittál kávét.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Családom elítél, mert nyugtatót szedek
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?