Ha rajtad múlna, te milyen büntetést adnál az ír férfinek, aki elgázolta a két kisgyermeket? (beszélgetős fórum)
Annyit tudok, hogy amikor elütötte a két kisgyereket az ír hapi, a felesége éppen terhes volt.
Figyeljetek, lehet, hogy ez már nem normális, de én nem tudnék ilyen hapival élni, még ha gyerekünk van, akkor sem, úgy otthagynám, mint a sicc. Az, hogy a felelőtlenségével egy másik anyát boldogtalanságba taszít egy életre, én pedig boldogan babázzak ezzel az istenverte barommal:((((
érdekes, nem is tudom mi lett vele, pedig az utóbbi években sok újság megfordult a kezemben! Vagy mindent meg lehet úszni?
Ti tudtok valamit?
"ők csak védik az állampolgárukat"
Mindamellett, hogy igazad van, azért ne mentegesd őket, szerintem nem normális, hogy védik őt, hiszen valószínűleg ha egy ír kisgyerekkel történik, ugyanezt tette volna, simán cserbenhagyja.
Mindenesetre megint nem történik SEMMI.
Soha nem ítélik el (illetve nem kell letöltenie).
"Tudjátok,én az ír hatóságokra jobban haraszom,mint erre a szánalmas majomra,,
Én pedig nem az ír hatóságokra haragszom,ők csak védik az állampolgárukat.És a magyar állam mit csinált,...eladta a becsületét.Nagyon sokan szakitottak egy pár milliót azért,hogy ez a gyilkos megussza.A bíró aki kiszabta az 500e ft-os óvadékot ,szerintetek nem tudta hogy a pasi lelép?......dehogynem.Csak ezért az itéletért kapott egy pár milliót.Na és az a rohadt kurva ügyvédnő,aki elválalta a védelmét?Ha lenne ebben az országban egy kis össze fogás is,akkor ez a gyilkos nem talált volna egy ügyvédet sem aki képviselje.Azt kivánom ennek az ügyvéd nőnek,hogy amit ezzel a munkájával keres,azt mind költse gyógyszerre.
Gyáva féreg.
Remélem, sosem ütök el senkit, de ha igen, akkor is vállalnám a felelősséget, ha a helyszínen agyonvernének is. Talán jobban is járnék, mert én nem tudnék ezzel a tudattal élni.
De az ilyennek vetítgethetsz filmeket agyba-főbe. Tudjátok, én az ír hatóságokra jobban haragszom, mint erre a szánalmas majomra, ő csak egy ember, sajnos nem ritka emberi tulajdonsággal.
Igen, de el is ítélték s leülte.
100% jobban becsülöm(nem a tettét), nyílván nem értek azzal egyet mindenki így intézze el el a sérelmeit, de sajnos, azok után ami vele törént, nem olyan meglepő reakció:(
"csak" azt adnám neki, amit mindenki másnak ilyenkor, de azt LE KÉNE TÖLTENI.
Nincs "jó magaviselet", meg "lefizetem a fél világot"- duma...
10 év börtön, ott a gyermekgyilkosokat sem kímélik , sőőőt... megkapná ami jár neki!
és amilyen fájdalom létezik, azt megadnám neki
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- "Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem?
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében
- Jogos ha egy óvónő rácsap a kisgyermek fenekére?