Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek.☕☕☕☕
Jó reggelt mindenkinek..☕🍀🌞🍀🐣🐤🐥🐰🐇🌷🌷
Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek ‼️🐇🐰🐣🐤🐥🌷🌷🌷🥰
Én meg azt nem is vettem észre.
Isler, de miből van a diszítés? Mert azt tudom, hogy tojás forma.
Szépet mindenkinek.
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠
Jó estét mindenkinek 🌟🦉🍷🍫
A megelőző kép is a nagyfokú kreativitásról árulkodik. 😉
Mindenkinek szép estét kívánok. Bolondos áprilisi idő volt. Jöttek mentek a felhők, de csak pár csepp eső volt. Pedig a felhők alapján nagy zivatar is lehetett volna. Délután temető járás volt. Ért egy nagy meglepetés. Egy katolikus templomban harangoztak, pedig ilyenkor a harangok Rómába mennek, délben is csak kereplés van. 🤔
Köszönöm😊
Igen lesz,,megesszük,,sok fogy belőle.
Anyám megint elküldött. Feljöttek az emlékek, ami neki rosszul esett. Elküldött, és megértésüket soha többé ne telefonáltak neki. Az én életemről meséltem. Én éltem át. Talán csak annyit vártam volna, hogy mostmár minden rendben lesz, mostmár itt van velem. De nem, nehívjam, ő nem fog jönni. Csomagolni is segített. Úgy érzem képtelen leszek máskor elmenni. Mindig egyre nehezebb. Már nagyon sokszor kidobott. Tudom, hogy sulis voltam, akkor is kidobott. Mindig visszamentem. Köszönet persze nem volt benne se tisztelet. Mostmár elegem van a sírásból. A gyász hangulatból. Feladom. Oda megyek ahol szeretnék, és tisztelnek. Nem bírom magamat tovább megalázni, hogy a kedvére tegyek. Most láttam őt utoljára szerintem.
Nálam holnap kerül sorra, de ennyit nem festek mint Te. 😊
Nagyon szépek !!! Lesz gazdája a sok tojásnak?
Köszönöm 😊
Legszívesebben halomszám festeném,,de holnap még festünk a lányommal is:)
Évi a Blahatól nem messze lakik ott is volt vihar.
Itt jönnek mennek a felhők, meg a napsütés
most jöttem be, de nincs hideg.
Nahát! A Duna másik felén megint más idő volt. Itt egy rövid ideig sötét felhők, egy kis zápor, szél is, de nem nagy, távoli dörgés, és hamarosan utána kisütött a nap. Azóta is süt, kék az ég.
Szép délutánt🌼
Itt is jó eső volt éjjel,,reggel kiszaladtunk a kertbe,,ott is esett :))
Hoztam haza újhagymát,,szépségesek az ősszel ültetett új tulipánjaim:)
Főzöm én is a sonkát,,festettem tojást.Holnap nem leszünk itthon ezért ma készültem.
Itt is sötét lett, dörög az ég.
Le engedtem a redőnyöket. Csak a konyhában nem, ott vagyok.
Sűrűn esek az eső💦💦💦
Én reggel is esőben értem be, most is esik, végre a szél elállt, de látom újabb felhők tornyosulnak, ha nem viszi el a szél, nem lesz piskóta az sem.
Reméljük. Nálam gyorsan jött, és gyorsan megy.
[link]
Remélem, mire megyek haza elmúlik.
Érdekes. Nálam is most van nagy vihar.
Bolond idő van nagyon, recsegett az üveg, azt hittem benyomja a szél.Óriás fákat tekerget. Süvőlt.
Itt is volt nap, de eltakarták a felhők. Most érkezett ide az eső.
Azokat szeretem én is, de most, mint általában kívánságra sütök.
Én holnap sütök.
2 diós meg egy kakaós kavartat.
Azt szeretik.
További ajánlott fórumok: