Ha nehez jön a nagydolog a pelusba 2 hetes babánál, mit tehetek? (tudásbázis)
szerintem inkább hasfájásra jó,de lehet jó a székrekedésre is
írd be keresőbe!
glicerines kúp fél-állítólag ez jó
én szoptattam eleinte minden kaja után volt aztán csak napi1* később heti1*volt kaka-sose hőmérőztem.
mivel elmúlt 6hós és tejcsim is csappant tápszert kap.először kaptunk 1adag similac-ot-de az úgy+fogta a hasát,hogy folyamat espumisanoztam,masszíroztam de vettem neki hashajtót és mindjárt lett kaka
az anyatejes babáknál elordulhat hogy akár egy hétig nem kakil..az én babám is járt így, de nekünk a hőmérőzés bevált...eleinte nehezen mentem bele, de anyósom megoldotta...
de ezt sem lehet túlzásba vinni...
Aztán a háziorvosunk írt fel ilyen fehér port, amit a tejcsibe kellett keverni és attól lazább lett a széklete és könnyebben kakált...
ma már mindennap kakil és 1,5 éves:)
Egy kis kamillateát nyugodtan adhatsz neki, csak hígítsd jobban, mint magadnak szoktad.
Ha a hasa is fáj, akkor Espumisan helyett próbáld meg az angol vizet. Jobbulást nektek!
Hogy érted,hogy nehezen jön?
Erőlködik,hogy nyomni akar,vagy egyáltalán nincs széklete?
Ha anyatejes a baba,akkor előfordul,hogy napokig nincs széklete,mert az összes tejet hasznositotta,és nincs salakanyaga.
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Mit tehetek, ha már az elején "elrontottam"? Férfi-nő barátság
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Ti hogyan tisztítjátok a bilit ( kis és nagydolog után)?
- A nagydolog