Ott a pont! Nagyon egyetértek! Én mai napig képes vagyok elsírni magamat, hogy az exem elhagyott minket, pedig már nem szeretem, csak a fájdalom a csalódottság még meg van!
Nem érzelem van, hanem fájdalom az miatt hogy nagyon átverték,lehúzták,kihasználták,pedig ő mindent megtett hogy a kapcsolat működjön.Nagyon sokba kerülhetett neki anyagilag ez a szerelmi projekt,ez a kaland a tanulópénz.Azonkívül a tanulság az, hogy olyan nővel szabad neki kapcsolatot létesíteni aki külsőre,belsőre hasonló adottságú mint ő,akkor kisebb a valószínüsége hogy ennyire elvakul a szerelemtől ,és kifoszthatóvá,zsarolhatóvá válik érzelmileg,és anyagilag.Mindenki nem lehet mosolygós szociopata,és színész aki másokat ver át vidáman, érzelemmentesen!
Van egy ismerősöm akinek a mai napig nagyon fáj, hogy kibabrált vele egy nő. Csúnyán kidobta pedig akkor ő még nagyon odavolt. Szóval több, mint fél év után is, ha szóba kerül akkor kiderül, hogy nagyon fáj neki és "meglopva" érzi magát. Én szerintem még van benne érzelem a lány felé, de ő állítja, hogy nem csak nagyon fáj neki.
Ilyen hosszú idő után, már szerintem, ha nem lenne még érzelme nem fájna neki ennyire. Mit gondoltok?