Ha most sok pénzt nyernék a lottón.... (beszélgetés)
Rendbetenném EGÉSZ családom anyagi gondját.
Egészségünkre fordítanám.
UTAZNÁNK
Ha én nyernék akkor vége valahára elköltöznénk itthonról a férjemmel, vennénk egy csodaszép kis házat fullosan felszerelve természetesen. Aztán kifizetném az autónkat, és vennék mellé meg egy peugeot 3008-ast, meg egy fullos lakókocsit, és járnám a világot gondtalanul. Indítanék egy jó kis vállalkozást, mondjuk élelmiszer boltot.Segítenék azon aki megérdemli, ebbe családtagok, és barátok férnek bele. De jelzem nem sok van ilyen, családtagok közt sem. Szépen felújítanám anyámék házát, végre beszigeteltetném, és minden földi jóval felszerelném.
Készpénzt senki kezébe nem adnék.
Lehet hogy akkor kellene félnem igazán??
Kinek mi a sok? Pillanatmyilag 3 milliárd a tét, ha jól emlékszem. Bizonyára nem lennék egyedül, nem engedném a férjemet a " világ másik végébe melózni ". A lányomnak biztosan megcsinálnám a frankó műhelyt hogy csinálhassa azt amit vizsgája után olyan lelkesen nekilátott. ( megkapta a okj bizijét, és alapanyagot ment vásárolni, ez jelent valamit, nem? )
Én pedig olyan rehabos melehelyet indítanék, olyant gyártanának amit keresnek az emberek. A férjem lene helye benne.
Anyukámat nem engedném többet dolgozni.
Aztán vennék a két gyerek nevére egy-egy lakást, a mi hitelünket pedig kifizetném és mindent elvégeztetnék a házon, ami még hiányzik.
azonnal mennék PÁRIZSBA pár hónapra!!!!!!!!!
és vennék egy lakást.......bele egy nagy fehér zongorát
JA és persze a 307-es peugeotról nem feledkezek meg!!!
Ez eszembe sem jutott! :D
Tényleg mi az a pár százezer a milliárdhoz képest! :D
Ha nagyon sokat nyernék: kifizetném a hiteleimet
Ha csak keveset (pl. 1 millió): akkor mindennapjaimat könnyíteném meg picit
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Nyertem a kaparós sorsjegyen, amit anyukám vett nekem és most kéri a pénzt.
- Tudtomon kívül pénzt vettek le a számlámról, mit kell most tennem?
- Kihívtam az orvost, adni szeretnék neki pénzt. De nincs apróm, csak 10 ezresem. Most mit tegyek?
- Mit kezdenél most 6 milliárd lottónyereménnyel?
- Kapnak valamennyi pénzt mostanában a közalkalmazottak?! + ban