Ha most 80 kg vagyok, szilveszterig elérhetem a 65 kg-ot?!?! (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hány kg-os súlyzókkal dolgoztok? Köszi: r.
Ezek nagyon hasznos tanácsok!:)
A napi 5-szöri étkezés nekem se fő étkezés,mert különben gurulnék 1000-el:),hanem reggel miután haza érek az oviból egy hatalmas sétából megreggelizek,ami főként fehérjékből áll, a tízórai egy valamilyen gyümölcs(ez a második étkezés),fél 2 magasságában ebéd,miután haza értünk az oviból,de csak módjával:)3-4 óra körül egy joghurt zab korpával,búzacsírával,a vacsi pedig szintén fehérje,mondjuk csirke mell,hal vagy ha édesre vágyom bevetek néha napján egy-egy fehérje turmixot!És természetes emellé napi 2-3 liter folyadék minimum(ásványvíz,zöld tea)Heti szinten 2-3 alkalommal aerobik,a többi napokon súlyzós edzés!Heti 2 nap pihenő.Lényegében én így fogytam le.Nekem azért van szükségem a napi 5 étkezésre mert 2 eleven bogyó férfi palánta anyukája vagyok és mellettük szükséges a folyamatos energia utánpótlás!:)És így sosem vagyok éhes!!!!Egyébként gyümi napokat én is szoktam tartani!Nagyon jó dolog!
Szia Kedves Érdeklődő!
Szeretnék én is a többiekhez csatlakozni,akik biztatnak téged!Szerintem is meg lehet csinálni 3 hónap alatt a 15-kgos fogyást!:)Alakformáló végzettségem van,tehát tanultam róla!Először is felesleges salak és méreganyagoktól kellene megszabadulnod,tartani egy béltisztitó kúrát,nagyon sok embernél 3-5 kg salakanyag(bélsár) van felhalmozódva a beleiben!
Fontos lenne gyümölcsnapokat tartanod(heti 1-2 nap) vagy csak délig gyümölcsöt fogyasztani(méregtelenités)!Felnőtt embernek nincs szüksége napi 5szöri főétkezésre,tehát a mennyiséget lehet csökkenteni,illetve a fehérjét és a szénhidrátot érdemes szétválasztani,kenyér féleségek helyett válaszd a helyes szénhidrát étkezést és egyél sok friss zöldséget,salátát!:)
Nagyon fontos még a rendszeres mozgás,hetente szaunázás,sok ásványviz fogyasztása,a te esetedben
napi 2,5l javasolt vagy fogyaszthatsz gyógyteákat is izesitetlenül!
Kivánok neked sok sikert és kitartást!:)))
Üdv:Maja
Sziasztok!
"Irigykedve" olvasom, hogy megnézitek egymás fotóit és ez nagy erőt ad a további fogyózáshoz. Hol lehet megnézni a képeket? Elnézést, de nem az erősségem a gép. Előre is köszönöm: Ringo
Hát, én sokkal nagyobbnak látom magam:D Oké, nincs rajtam sok, de 5 kg még biztos..:D Bár szerintem egy átlag nő sosem lesz teljesen elégedett..:DD
Köszönöm:))))
ne viccelj már, most néztem a naplódban a képeket, és szerintem nagyon csinos vagy, és tuti hogy nem lehet rajtad sok felesleges zsír (amit esetleg a ruha eltakar a fényképeken), ha csak 50 kg vagy! :))
megnéztem a napló elején is a képet, hogy honnan indultál, és nagyon ügyes vagy, hogy ennyit fogytál!! :)
Őőőő, én az ő alajától szerintem marha messze vagyok, de azért hízelgő, hogy ilyennek látsz..:DDD
Én meg megnéztem a Petrásat, ne az látványosabb..de annyira látványos, hogy elhinni is nehéz, hogy 15 nap alatt annyit változott. A többi még oké, de az első 15 nap..
nézd meg petrát is:)
amúgy laura igen, ő amúgy sem volt kövér, de nála nem is a fogyasztás, hanem az alakformálás volt a cél, és már ez alatt az idő alatt is nagyon sokat formálódott. (oké, ha valaki azt nézi, hogy ő most mondjuk 120kg és innen akar fogyizni, akkor lehet neki nem tűnik nagy változásnak ha valaki 5 kg-ot fogy és izmosodik, pedig az legalább olyan nehéz, mint 10 kg-ot lefogyni nagy testsúlyból:)) és ezt most nem rád értettem, ne értsd félre! :))
öööö... az egész blog arról szól:)) oldalt csoportosítva vannak témánként a bejegyzések, szerintem nagyon hasznosak az általános összefoglalók a táplálkozásról, testtípusokról, edzésekről.
motíválásként pedig érdemes megnézni hogyan alakultak a csajok egy 70 napos program alatt (petra és laura címszó alatt)
Szia,
Én 2x is nekiálltam, de nekem abszolút nem volt jó.
Én nem nagyon szeretem a husit, úgyhogy legalább ezzel nem kell küzdenem :-)))) már vagy 2 hete nem ettem, de nem is hiányzik.
Találok helyette más alternatívát, és én sokkal jobban vagyok, amióta nem eszem husit.
Én viszont imádom a húst, és pl a reggeliből se tudnám kihagyni, mert akkor úgy érzem, h nem ettem semmit:D
De most mkinek más jön be:)
Dehogy, nagyon is könnyű betartani, csak arra kell figyelni, hogy miket társítasz. Semmi egyéb megkötés nincs.
Én nem alkalmazom a délig gyümölcsöt történetet és így is simán működik.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Tényleg a család szégyene vagyok, mert garázsban szilvesztereztem?
- Van itt valaki, aki a Norbi féle "kódos" táblázat szerint étkezik? Jó módszer ez a fogyni vágyóknak? Hány kg-ot fogytál vele?