Ha magamnak fizetem a Tb-t, még mindig 4350Ft-ot kell fizetnem? (tudásbázis)
"Hatósági bizonyitvány
Egészségügyi szolgáltatásra való jogosultsághoz"
Az önkormányzatnál beadott a kérelmet,kéred amit fent írtam,vagyonynilatkozatot kell majd kitölteni,és kérik a család összjövedelmét,ha az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a törvényben előírtat,azt hiszem nem kell fizetned.De ha meghaladja akkor ezzel a "Hatósági bizonyitvánnyal elmész az APEH-hoz,és ott megmondják mennyit kell fizetned.
Állítólag az önkormányzatnál lehet/ett kérni.
Hol és milyen formában , elfelejtettem. Kiadn/tak egy igazolást, amire hivatkozással kevesebbet lehet/ne fizetni.
A csekkre az összeget Te írod rá.
És mi van a hónappal?
Azon csodálkozom, hogy pl a februári csekkemet március 12-ig kell befizetni. Akkor mindig el leszek maradva egy hónappal vagy hogy megy ez??
Kaptam csekket, csak összeg nem volt rajta. A tájékoztatóban amit kaptam 4350 Ft volt, összegnek, de már én is hallottam a 4500-ast, így inkább megkérdeztem.
Köszi a válaszokat!
Köszi!
Legutóbb már én is ezt az összeget hallottam, de a tájékoztatón, amit kaptam 4350 Ft van.
már 4500 ft,-
de küldték már előre a csekkeket,nem??
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan lehetne bebeszélni magamnak, hogy örüljek az életnek, mikor csak azt várom, mikor telik már le?
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Január óta magam után fizetem a TB-t, ha gyesen leszek akkor is tovább kell fizetnem? Vagy ezt levonják a gyesből és nem kell fizetni?
- Kell fizetnem magamnak a társadalombiztosítási hozzájárulást?