Ha kutyatávoltartó spray-vel befújom a szőnyeget, nem fog rápisilni a kutya?! (tudásbázis)
Nekem a kölyök pincsim csinálta ezt, hogy kivittem - nem pisilt, beértünk - azonnal csurgatott. Azt csináltam, hogy az ajtó mellé leraktam egy kukás zsákot, rá 2 réteg felmosórongyot, és amikor a szőnyegre csurgatott, ezzel a ronggyal itattam fel, majd visszaterítettem a zsákra az ajtó elé, megmutattam neki és mondtam, hogy PISI. Hamar rászokott, hogy erre a rongyra pisilt.
Amikor kivittem az udvarra, akkor is mondtam neki, hogy PISI. Amikor sikerült neki kint wc-zni, akkor agyba-főbe dicsértem, simiztem.
Próbáld ki ezt a módszert, hátha beválik nálatok is.
Orulok, hogy menhelyrol fogadtal be kutyat!Szep dolog toled! Biztos aranyos kutya, es jo gazdaja vagy!:)
/Tudom, h.nem a kerdesre valaszoltam, ezert ne haragudj,. Sokszor csak leirom amit eppen gondolok..,az allatokat pedig nagyon szeretem.:)/
Soha ne dörzsöld a kutyád orrát a pisijébe... ami nagyon jó szagtalanító és a kutyák gyűlölik: ecetes víz, bele citrom és narancs kifacsart leve.
Ha fent pisil, esetleg kutyapelenka, arra is vehetsz rá szoktató cseppeket.
Mennyi idős? Ivaros? Milyen helyről került hozzád?
A szobatisztaságra való szoktatás eltarthat egy darabig.
Ne türelmetlenkedj.
(gondolom kölyökkutyáról van szó)
Egy darab rongyot dörzsölj jól a szőnyegedhez, mielőtt a kutyát leviszed.
Ha kezd keringeni, add oda a szagos rongyot. Ha rápisilt, nagyon dicsérd meg.
Az utcán az Istennek se pisil! Látom kering, leviszem.. Tartogatja, lehetek 2 órát is lenn, majd feljövünk és hoppsz: csurgatás!
Agyvérzés! Ez nálam!
Nekunk macska-tavoltaro spray-nk volt, hgy a szekekre ne ugraljanak fel,mert minden vendeg segge mero szor volt, ha leult. De a cicak korberohogtek :) meg fetrengtek is rajta :D Kutyanal nemtom, hgy muxik...
Mert amugy rapisil? Lehet, nincs idoben setaltatva?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kellene helyesen reagálnom, ha a vendégünk tönkreteszi az új szőnyeget?
- Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni?
- Melyik futárral lenne érdemes szőnyeget hozatni?
- A zuhanykabin szőnyegét ti mivel tisztítjátok, naponta kiszeditek, mert hát állandóan vizes és ez jó gomba táptalaj?
- Hogy lehet a szőnyeget tisztítani?
- Melyik szőnyeget válasszam?