Ha konkrét spermadonort találtunk az inszem.-hez, meg lehet valahogy oldani, vagy kikerülni, hogy ne anonim legyen az apja? (tudásbázis kérdés)
Szia! Csak azzal csinálják meg, akivel minimum élettársi kapcsolatban vagy.
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumban és a segítségeteket szeretném kérni.
A Kaáli Intézetben lehet spermadonorral (nem spermabankból)lombikprogramot végigcsinálni?
...kíváncsi lennék az elmúlt év fejleményeire ...
Amennyiben a férj testvére vállalta, úgy az nem vérfertőzés.
Ha a testvére elvállalta, akkor az nem vérfertőzés? Vagy csak valamit félreértettem?
A kérdezőhöz: ha megvan a konkrét spermadonor, akkor az már nem is anonim, nem?? :D
Hát akinek van arra igénye, hogy mással is lefeküdjön, mint a férjével, párjával, annak ez a kérdés fel se merül.
Én nem tudnék/tudtam volna senkivel se lefeküdni a férjemen kívül, még gyerekkészítés céljából sem...
Minek ekkora kavarodást csinálni orvos,sperma?
Nem jobb keresni egy megfelelő pasit,és azt is fogod tudni ki az apa:D
Nálunk van egy közmondás:Nem az a fontos kinek a kakasa csinálta,hanem,hogy kinek a tyukja tojta.
remelem sikerul.... a doki azt mondta, h szerinte elzarodasrol van szo. remeljuk igaza van
Sok-sok sikert hozzá, de őszintén!
Nekünk is volt biopszia, feleslegesen...
Nem azért írtam, hogy kiábrándítsalak, biztosan sikerrel jártok, drukkolok nagyon!
szia:) majd 22en megyunk konzultaciora, a ferjemnek herebiopsziat csinalnak majd januarban, es ha van hasznalhato spermium akkor kb nyaron johet a lombik
Szia Palma!
Van fejlemény?
Örülök, hogy egy a véleményünk. Csodaszép a kislányod! Ha nem vagyok túl indiszkrét, neki is donor a biológiai apukája? Mert szeretném megosztani a gondolataimat valakivel, akinek szintén donorcsemetéje van/lesz. Írhatsz privátba is!
Teljesen egyetértek,az nem is vezet semmi jóra,ha a család is bele van vonva a dologba.Akár évekkel később is lehet gond belőle.Másnak nem kell tudni a dologról,és hidd el,sokan bele fogják látni az apukát a babába akkor is,ha nem ő a biológiai apa.
Biztos lehet jó donort találni,és 50%-ban úgyis az anyuka génjei szerepelnek.Akár az is előfordulhat,hogy teljesen rád fog hasonlítani. :DD
Pálma,neked is inkább ezt az utat javasolnám.
Szerintem sem megoldható ez kis hazánkban. Mi is hasonló cipőben járunk, én el sem tudnám képzelni, hogy egy rokon legyen a biológiai apa... A meddőségi intézetben fognak találni egy a párodhoz hasonlót, aki lehet donor...
A nem törvényes vonalat itt úgysem írhatjuk le, de ha rákeresel neten, ki fog adni olyan oldalakat, ahol hasonló helyzetben levő párok mesélik el, hogy "oldották meg".
engem minden lehetoseg erdekelne.....
Magyarországon erre jelenleg nincs törvényes lehetőség...
a paromnak nem lehet gyereke, ezert donor kell.. a testvere elvallalta, de ez elvileg nem lehetseges, csak anonim donor lehet az apa. hogy lehet ezt kikerulni hogy megis megoldjuk?
Ha konkrét spermadonort talaltunk az inszemhez meg lehet vhogy oldani vagy kikerulni hogy ne anonim legyen az apja?
További ajánlott fórumok: