Ha kijött az aranyér, vissza fog húzódni, ha krémet használok rá? Mennyi idő múlva? (tudásbázis)
Aurobin krémet kaptam ami a hajszálereket visszahúzza,de kell neki 2 hét mire lehúzódik - mondta nekem a Proktológus.
magától nem húzódik vissza
nekem sajna kizáródott..egy nagy vérrög van benne,amire kaptam gyógyszert(Dio-pp) egy vagyonért..ha nem használ,akkor sebészet:(((
Nekem a legjobban az Aurobin krém használt, csökkent a fájdalom és hűsítette is kicsit. De ezt sajna csak receptre lehet kapni. De egyébként visszahúzódik az aranyér, ha nem túl nagy az értágulat.
Ahogyan írták,minden rajt van a papíron. Én csak addig szoktam szedni,amíg visszamegy. Nem olcsó gyógyszer,hátha marad... De az induló adagnagy,és akkor pár nap alatt jó lesz már.
Köszönöm,beszerzem mindenképp:(
Köszi szépen a segítséget. Akkor anyumat megkérem, hogy küldjön Detralexet nekem. Minden székelés után meg szoktam mosakodni, sőt, most már még belülről is megmosom magam, mióta kijött ez az aranyér. Meg a Lidl-ös kendőt használom.
Bocs,nem 4x2 hanem 3x2...
Többféle eset van a tájékoztatón,azért írtam. Akut aranyeres rohamnál azt hiszem 4x2 indulóadag van...Aztán csökkenteni. Alapból nem arra van kitalálva,hanem viszérre. Páromnak pl. a lábára kellett napi 2x szedni. Ha elolvasod,akkor jössz rá,hogy neked milyen fokú és jellegű problémád lehet és melyik ajánlást kövesd.
"A készítmény szokásos adagja felnőtteknek napi 2 tabletta, elosztva délben és este, 1-1 tabletta. A tablettákat étkezés közben kell bevenni.
Aranyeres roham esetén az első 4 napon keresztül napi 6 tabletta (2x3 tabletta), majd további 3 napon keresztül napi 4 tabletta (2x2 tabletta), étkezés közben bevéve."
Elsősorban azért kérdeztem,mert van tapasztalata...,és nincs kedven googlizni,ha már adott a fórum.
Neten is van betegtájékoztató, részletezve vannak rajta az egyes esetek.
Mennyi ideig kell szedni?
Külsőre egyébként a kenőcs nem használ,max. tünetet enyhít. Azért lenne jó rá a Detralex,mert az az érfalra hat. Nálam mindig van itt,de szerencsére jó rég nem volt szükség rá. Az a törlőkendő segített. Váltásban használom a Sainsbury-ben kapható aloe verás (saját márkájuk) kendővel.
Jobbulást!
Nem kapható itt sajnos,én is itt élek. Küldess otthonról Detralexet és szedd. Anusol jó,de csodákat nem tesz. Hemorid kenőcs is jó,de az is csak otthon kapható.Boots-ban kapható sárga csomagban Preparation-H nedves törlőkendő (ott van a polcon ahol az Anusol kenőcs).Ha mostantól használod wc után, vlószínűleg nem lesz ilyen problémád többé. Orvos itt semmit nem fog vele csinálni..-( Ha ez külső ér,teljesen nem fog visszahúzósni,de ha szerencséd van,többet nem gyullad be.
Megnézem akkor ezt a Detralexet, hátha kapható itt is. Ha nem, akkor meg majd anyumat megkérem, hogy küldjön már ki postán.
Kb mennyi idő, míg visszamegy?
Én külföldön élek, nálunk más gyógyszerek vannak. Anusol cream a neve annak, amit vettem, van egy kis cső rajta, aminek a segítségével belülről is bekenhető, meg kívül is kenem. Mennyi idő után menjek el vajon dokihoz, ha nem megy vissza? Fogalmam sincs, mennyi idő után kell.
Próbáld meg a detralexet!!!Bármikor használható,direkt az erekre van!!
Nekem a harmadik szülés után is kijött,de akkor nagyon nagy volt és rettenetesen fájt,sem ülni sem állni,sem járkálni nem tudtam.Sem kúp,sem krém már nem segitett csak a Detralex ahogy a többiek irták,fantasztikus gyógyszer!!!
Reparon és posterisan krém is nagyon jó!
én ettől szenvedek..elmúlik és előjön:((
a Reparon jó..veszek is asszem...
Nekem szülés után jött ki, Reparon kúpot használtam ennek már 6 éve és azóta nem volt arany ér problémám.
Nekem nagyon ki jött rep---ron és hemorit kenőcs segitett. Én is azt hittem vissza se megy már..(
nem krémet, gyógyszert akartam írni.
Szia! Recept nélkül lehet kapni a Reparon kúpot is, nekem az segített szülés után.
Nagyon egyéni, elvileg vissza kell húzódnia. Az említett krémet családomból használták, nagyon komoly aranyérre, tényleg jó. Mivel neki tényleg nagy gond volt, maga a krém és gyógyszer sem oldotta meg.
A detralex nekem is segitett.
Van egy gyógyszer,recept nélkül kapható. Nekem azt ajánlotta a doki és nagyon jó. Detralex a neve.
Új vagyok az aranyeresek táborában... 2-3 napja van kint és nagyon kellemetlen...
Kijött a fenekemen kívülre az aranyér, egy vaskos ér, ami viszket és fár. Kenegetem reggel este, belülről is bekenem, van esély rá, hogy visszahúzódik, vagy jobb elmenni orvoshoz?
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- IQOS-t használók, ti betegen, náthásan torokfájósan is ugyanannyit szívtok belőle?