Ha későn lett szobatiszta a gyermeked az korban mit jelentett? (beszélgetős fórum)
az enyém most 18 hónapos lesz.ha pisil akkor megáll egyhelyben,végignézi,majd jön szólni.kakinál ugyanez,mutatja,hogy hova kakilt :)én csak az udvaron veszem le róla a pelust,ennyi idősen még nem is akarom bilin ültetni,ráérünk.2 évesen sem késő még,sőt,nagyon ügyes az a 2 éves akinek már megy.
bilink van,de nem igazán szimpatizál vele,ha olyan kedve van a rendes nagy wc-re ül rá!lehet egy szűkítővel hamarabb megbarátkozna a kicsid mint a bilivel,sok gyereknél van így.
Az en fiam is 2 eves lesz okt-ben. 10 hos koratol kakil a bilibe, de mivel panelban lakunk nem hagyhatom minden nap pelus nelkul, ezert csak 2x-3x tortent meg hogy kinn voltunk es pisilt szabadon. Mindeg kerdezgetem, hogy kell-e pisilni, de szerintem azt sem tudja mi az. De az en velemenyem hogy 2 evesen meg nem vagyunk(vagytok) elkesve.
Keresztfiam 3 es fel eves es kb 3 honapja nincs pelus nappalra, de ejszakara meg mindeg kell neki. Nem egyformak, es nem kell eroltetni!!
Az én lányom februárban töltötte a 3-at és előtte novemberben lett szobatiszta. Előtte nyáron, sőt még szeptember-októberben sem mutatott hajlandóságot. Mondjuk nálunk sokat jelentett a bölcsi, mert ott pisilt először a kis WC-be.
Szerintem még ne erőltesd, mert az nem jó.
Szia!
Nekünk 2 éves és 4 hós a kisfiunk és hiába próbálom Ő még nem akar szobatisztulni. Ráértek még Ti is!!! 2 évesen még abszolút nincs későn!!!!! :)
Szerintem - de nem okoskodásból mondom - ha ennyire tiltakozik, hagyd néhány hétig a dolgot a csudába. Pár hét múlva próbáld újra, addig felejtsétek is el. Még nem érett rá. Ez nem baj. Ne görcsölj, nem segít, és csak ideges leszel tőle, Ő pedig tőled. Nyugi. Nem így fog egyetemre menni. :)
Tényleg nem kioktatásnak szántam. :)
Szia!
Az én fiam anno pont a 3. szülinapján lett szobatiszta. Már azt hittem soha nem lesz, de megtörtént:)
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Pelus mentesen nem szobatiszta, csak EC-zünk
- Mi volt az első szó amit gyermeked, esetleg te babaként illetve ismerősök babái mondtak és milyen idős korban?!
- Ha gyermeked már szobatiszta teljesen...(3 év körüli)