Ha Huawei telód van gyere, támogass (beszélgetés)
Köszönöm. Nem Huaweit választottunk, hanem amit a szakember ajánlott. Aki egyébként kedves jóbarát és ismeri a telefonálási és netezési szokásainkat.
Nem, a fiam nem fizet rezsit, de egyéb dolgokat igen.
Van köztes megoldás, valami app. A telo dobozában kell lennie egy kis kártyának és azon van, hogy mi kell hozzá hogy fussanak rajta a Google alkalmazások.
De! Pl a bankok applikáció általában nincsenek rá lefejlesztve, tehát mobil bank nem fog rajta menni, K&H legalábbis tuti nem.
Már 2 éve is pont ez volt, hogy nem minden Huawei-en lesz elérhető. Akkor én is ott hagytam egy telefont, de a 30Lite még viszi. Azért hátha lesz megoldás.
Hogy vásároltad? Ha online rendelted és 14 napon belül vagy, visszavihetnéd.
Pont ezért nem vettem meg a p40-est. 😄
Kínai összebalhézott a Google-val ugyebár...
A fiam szereti a Huawei-t, de amikor telefonos szakembertől tanácsot kértünk, ő más típust ajánlott, éppen a Google Play miatt. Egy szót nem szólt app-ról.
(Még nem vettük meg, de már csak napok kérdése.)
Elvileg van vmi app, amivel tudsz telepíteni.
Amúgy telefon vásárlás előtt hogyhogy nem tájékozódsz? Ez csak egy aprócska kérdés volt.
Google nélkül nincs élet😀
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni azoktól, akik használnak Huawei mobilt.
Mindig is Samsung párti voltam, most vettem egy Huawei P40 Lite- ot, amivel jól befürödtem.
Én nagyon sok Play áruházos alkalmazást használok, a gázt azon diktálom stb, simpe- vel fizetek.
Na ezen ugye semmi nem megy, ami Google - ös. Nem gondoltam, hogy ennyire nem lehet átvinni vagy van valami köztes megoldás? Segítsetek.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek az utolsó kilóimmal!Érezted ezt TE is?Ha igen, kérlek csatlakozz hozzám és támogassuk egymást!
- Fogyjunk együtt! Aki úgy érzi szüksége van arra, hogy kibeszélje magából! Támogassuk egymást!
- Hogyan támogassam a párom?
- Fogyjunk együtt, támogassuk egymást minden nap!
- Életmódváltás diétával, mozgással! Gyertek támogassuk egymást, hogy ne adjuk fel pár nap után!
- Járjunk piacra, támogassuk a helyi termelőket!