Ha fogat szeretnék húzatni, akkor is kell időpontot kérni? (mármint mai nap is megoldható, vagy várni kell?) (tudásbázis)
6. hajnalfény73
2013. jún. 7. 08:10
Szia! Hívd fel a rendelőt és mondd el, hogy nagyon fáj a fogad és akkor valószínűleg időpont nélkül is mehetsz. Legalábbis ahová én tartozom ott úgy megy. Én is jártam már így, annyira fájt, szenvedtem rendesen, aztán reggel mehettem is és ki is húzták.
5. Suesue
2013. jún. 7. 08:09
Szerintem kihúzzák várakozás nélkül, de jól gondold meg, hátha menthető.
4. gigi>
2013. jún. 7. 08:09
Nem kell várni,ha fáj akkor azt ki húzzák.Ahogy írtad,ez sürgősségi ellátás.
3. Solycsi bébi
2013. jún. 7. 08:08
Szia!
Magánorvosnál nem tudom, hogy van, de SZTK-ban csak a sort kell kivárni, kapsz injekciót, majd megint vársz kicsit és húzzák is. Jobbulást! :)
2. Panka78
2013. jún. 7. 08:05
Valaki tudja, hogy ez hogyan működik..?
Van egy fogam, volt már kezelve is, de nyitott a gyökércsatornám, így gyökérkezeltetni kellene, én nem ezt nem szereném.. Inkább húzzák ki, mert rettenetesen fáj, nem aludtam egész éjszaka.
Foghúzásra kell várni, vagy 'sűrgősségi' ellátásként kezelik?
1. Panka78
2013. jún. 7. 08:04
HA fogat szeretnék húzatni, akkor is kell időpontot kérni? (mármint mai nap is megoldható, vagy várni kell?)
További ajánlott fórumok:
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Ha hívok egy taxit és várakozok benne pár órát az úgy megoldható?
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?