Ha egyedül vagy és unatkozol ide :-) (beszélgetés)
Jó reggelt !
Bújjatok elő, rossz idő van, rossz a hangulatom :(
Mire jó ez a fórum, ha nem segít senki :(, :)
Egyelőre úgy néz ki a régiek eltüntek ?
Te ismered őket, kit érdemes priviben megkeresni:)
:DD
Nagyon jól rátapintottál a hoxa lényegére :))
Végre egy csevegős új fórum, ahol még tudom követni, ki-kicsoda. Úgy látom "kortalan", azaz nem korhoz kötött a társaság, én nyugdíjas vagyok.
Én sosem unatkozom, legfeljebb nem csinálok semmit aktívan, mert nincs kedvem semmihez..(Ilyenkor nézem a tv-t, böngészek az interneten, elgondolkodom, hogy mi-mindent kéne megcsinálnom, vagy ötletelek valami újításról(lakásban, ruhatárban,stb)és a végén eljön az idő, hogy meg kell mozdulni, mert jön a halaszthatatlan tennivaló ideje. (éhes a párom )
Nem tudom..lehetséges..
Nálunk nem lehet unatkozni az egyszer biztos...
Hozom-viszem a gyereket óvodába, ami nem helyben van. Közben addig itthon van meló:anyunak kell segítsek, maszek melóm is van. Tegnap este fél tíz után fejeztem be a zöldbab összevágását, közben előtte a gyereket rendezni...szóval le vagyok foglalva...
Gyerekkoromban mondta mindig anyukám:
- Csak a buta ember unatkozik:))
Hát van benne igazság. Ti hogy gondoljátok?
Szia!
nekem is van egy "problémás" gyerkőcöm, de én nem dolgozok jelenleg. De én sem unatkozom...
Hát...ez nagyon változó, mindig másként telik.
Hol mérgelődve, a kicsi eléggé problémás, a betegsége miatt is.
Mostanában mivel jó idő van, délelőtt főként kertészkedem (vagy valami kerti dolgot keresek, a lényeg, hogy kint legyek) közben be-beszaladok főzök:) 12-15 között főleg bent hűsölünk, gépezek, délután ismét kert vagy olvasás.
Ma a városban voltam még húsvét előtti bevásárlást megejtettem:)
A foglalkozásomat tekintve jelenleg HR munkatárs vagyok (kisfiam betegsége miatt részmunkaidőben).
Te mivel foglalkozol?
Hogy telt a napod? Láttam van két gyerkőcöd, így érthető h sosem unatkozol, nincs rá időd :)
Húha, akkor nagyon "fej" lehetsz:)
Sosem voltam jó matekból:(
Igazad van, de mégse mehetek babás topicba, ha nincs benne tapastalatom, meg a reductilről sem, és békéscsabai sem vagyok.
És alig van most aktiv fórum.
Szia, én már sokszor kapcsolódtam be "megszokott" társaságba és még mindenhol szívesen fogadtak. Próbáld bátran.
Ne unatkozz, olvasgasd a Hoxát. !!
Ohh, hát egyszer már megfogalmaztam magamban az unalom definícióját, egészen pontosan unatkozni akkor lehet, ha nincs kedved ahhoz amit csinálnod kellene, és csak szenvedsz, szenvedsz, amig meg nem jön a kedved hozzá.
Nekem tanulnom kell/-ene, ezért nem állok fel a géptől, mert akkor csak elmegy az idő, de épp most kínlódok, mert nem jönnek az ötletek hozzá.
Hogy csinálod?
sosem tudtam unatkozni, mindig elfoglalom magam valamivel:)
Egy jó film, egy jó könyv, valami házimunka, séta...hirtelen ennyi.
Bár én nemrég értem haza, de majd be-bekukkantok.
További ajánlott fórumok:
- Alszanak a gyerekek? Unatkozol? Anyukák! Gyertek dumcsizni!
- Beszélgessünk kötetlenül bármiről, ha unatkozol itt a helyed!:)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Ha nagyon unatkozol, beszélgessünk!
- Ha unatkozol és van kedved, gyere és beszélgessünk!