Ha dominó nap-os dijcsomagról átváltok dominó 7-es dijcsomagra akkor el fogom vesziteni a T-percek kedvezményt? (tudásbázis)
na de azért minden estere köszi szépen
Úgyhogy bárki hívhatja bármelyik mobilszolgáltató ügyfélszolgálatát, az díjmentes. Nyilván nem hívnák ennyien, ha fizetni kellene.
nem kell hagyd nem olyan fontos ne fáradj majd telefonálok holnap ingyen és kész :) igy legalább többet tudok beszélni :) de azért köszi
Munkatársainkat egy interaktív automata menürendszeren keresztül érheti el. A 1220 szám hívása a Telenor magyarországi hálózatából díjmentes.
Nyitva tartás: a nap 24 órájában bármikor hívható.
Most másoltam a honlapról
a t-mobile és vodafone ingyenes, mindjárt megnézem a telenort:)
Hívd fel a pannont vagy telenor vagy nem tudom mi a neve és nézd meg :D komolyan 1 ével ezelőtt hitam őket és fizetős volt méghozzá ez az ujfajta net miatt a vezetéknélküli ami nem igazán vált be
1430
Díjmentes lakossági telefonos ügyfélszolgálat éjjel-nappal
1777
Domino-központ, díjmentes beállítások Dominós előfizetőknek éjjel-nappal
Ezt a honlapról másoltam ki most
egyik mobilszolgáltató ügyfélszolgálata sem fizetős
jól tudod, én szoktam őket hívni
na igen de a 1430 az meg fizetős
ha jól tudom ha nem akkor javitsatok ki lécci :)
1430 a t-mobile ügfélszolgálata
és a 1430 az az ügyfélszolgálat
1777 az nem az ügyfélszolgálat már hivtam de ott nem mond el ezzel kapcsolaban nekem semmit sajnos csak azt hogy átválthatom meg sok ilyen hülyeséget
20as nál hivtam még régebben az ugyfélszolgálatot és akkor is fizetni kellet érte szóval...
Az 1777 nem fizetős.
Vagy már az???????
Hát épp ez az, az túl egyszerű melleslég még azért is fizetni kell és még ők is húzzák az időt (tudod az idő pénz)
Sziasztok. Miért nem hívod fel az ügyfélszolgálatot, ott megmondják. Ez a legegyszerűbb.
Hát bocsi de én meg ezt nem igazán értem :) igaz nekem igy egy perc beszélgetés 40ft+ de nem éri el az 50 ft/percet fogglamam nincs hogy működik ez
madj a kövi honapban megirom vagy lebeszélem a perceimet és utána mert amig vannak nem akarom elvesziteni még véletlen sem madj ha nem lesz Tpercek akor átváltom és nincs mit veszitenem :)
Én azt nem értem, hogy hogy lehet dominó nap csomag mellett t-percek bekapcsolva, az egy kizáró csomag, mert abban a csomagban nincs hétvége....
Még aktív dolgozó koromban (1 éve) legalábbis így volt, hogy domino nap díjcsomaban nem lehet igénybe venni a t-perceket.
Most már elbizonytalanítottál.
Mindenesetre,majd írd meg,hogy van.
és emiatt avgyok bizonytalan nagyon sokat szoktam telefonálni és nem akarok hülyeséget csinálni de mondjuk pár órát már kibirok :)
oké, de amikor átakarom váltani beszól nekem a csaj hogy ha átváltom akkor elfog veszni a kedvezmény
A T percek kedvezmény minden díjcsomag mellé jár,ha előfizetsz rá.
Szerintem nyugi.....megmarad.
nyugii,nem fog elveszni,csak átalakul :))
További ajánlott fórumok: