Ha csökkentik a munkaórámat az új szerződésben, annak lejártakor elküldhetnek? (tudásbázis)
most gyesen vagyok jelenleg még agusztus végéig,egy cégnél vagyok egyépként eladó.
terveztem a munkába állást de azt mondta a területi vezető hogy ahogy a kislányom betölti a 3. évét kiírja a szabimat és ezután mehetek dolgozni.
De ma felhívott,hogy juniustól agusztusig felvenne 6 orába dolgozni,amugy 8 orás vagyok ezért új szerződást kell írni,most 8 éve határozatlan idejűszerzödésem van,de ezt határozott idejűnek kellene megírni.ha az lejárna agusztusban akkor mennék szabira.egyépként a szabadságolások miatt kellene mennem most juniustól agusztusig.
ami zavar az az hogy 8 éve ennél a cégnél vagyok,de ha most egy uj szerződést kell aláírnom akkor annak lejárta után NEM RÚGHATNAK KI?ez ez ami zavar....értem én hogy utánna kiírjuk a szabikat ahogy terveztük de akkor is félek...
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Ki szeretné, ha bővítenék a Hoxán elküldhető jelek tárházát? Milyen jelet szeretnél?