Ha Bécsbe utazunk akkor a telefonszolgáltatónál meg kell rendelnem a csomagot, hogy haza tudjak telefonálni? (tudásbázis)
Akkor már megszűnt a korlátozásod, tutira nem kell semmit tenned. De ha biztosabbnak érzed, menj be nyugodtan. :)
Valaha én is oda tartoztam, ezért tudom biztosra. :) Azt nem hinném, hogy ebben szigorítottak volna. Ez a 3 hónap is igazából azért van, hogy ne szaladjon meg mocskosul a számla.
No meg azért, hogy a visszaélők miatt ne legyen akkora veszteség. Mert ugye a külföldi szolgáltatónak akkor is ugyanannyit kell kifizetni, ha a visszaélő nem fizeti ki a számlát, mintha becsületes ember használta volna, és fizetne. És azért nem mindegy... :)
hát én már 1000 éve ott vagyok és kb 1 éve lettem néluk előfizetős.Azért lehet bemegyek megkérdezni(ha más nem erősít meg)!
Azért köszi a segítséget!
Biztos, hogy nem kell!
Azaz, ha nem változtattak, annyi korlátozás van, hogy új előfizetés esetén 3 hónapig tiltva van a roaming.
További ajánlott fórumok:
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Halott ember telefonszáma:(
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?