Ha az ember életét egy naphoz hasonlítjuk akkor egy 40 feletti ember hol tart? (beszélgetés)
Incel -e vagy?😳
Ti vagytok akik azt vallják,hogy csak a 25 év alatti nő ,az nő de legjobb a tini popó (a többinek màr szaga van)
Szánalom.🤮
Ezt csak úgy lehetne bemérni, ha tudnánk, meddig élünk, és még így is sántótana minden egybevetés.
Mert ha valaki 42 évig él, 40-esen már 5 percre van az éjféltől. Ha megéri a 80-at, akkor éppen az "ebédidőnél tart 40 évesen.
Amúgy pedig a "mentális érettség" és az életkor nagyon sokszor nem vág egybe.
Mindenkinek az az oldal forog, ahol érzelmileg tart.
40 évesen miért kell 80 évesnek érezni calakinek magát?
De lehet mentálisan sokkal fiatalabb egy 80 éves, mint egy besavanyodott 40-es.
Rossz életed lehet, ha így érzed.
Elmúltam 60, de nem nagyon érzem, hogy "csúszdáznék".
De nem mind ilyen. Valaki csak 16 vagy 17, és àtlatja a ticketeket, és tudja, hogy új vagyok, szól, meg 'unalmaban" segít.
Ez mutatja mit hoztunk otthonról.
És most a 20+ évesek ""pisisek", de hozzáteszem, itt és most màs a mentalitàs.
Ma kétszer kértem segîtséget, mert kimostam a fagyasztót. Kb. 30 kg ész 1,5 m széles. A felénél otthagyták.
Gyakorlati érzek nulla.
Holnap meggondolom, hogy a szünetekben vagy a munka után kaparjam el magam.
Meggondolom most... Ha nem leszek ott egész nap, torkos borzoznak neklülem.
Még élőnek vesznekés nem 30 vagyok, aminek tippeltek. Akkor kezdtek agyalni, amikor a hàzassàgra ràkérdeztek.10 éve elvàltam, 10 évet voltam a volt férjemmel, nem jôn ki.
Amúgy igen, lejàr a szavatosságú K, előbb, mint a JÓL KARBAN TARTOTT pasiknak, de azért a 40-50 éves pasik sem mint mondhatóak nyereménynek.
Az én Macskám minden reggel tornazik, heti 1 kendo minimum, szeret uszni. 85 kg 25 éve. A bőre nyilvàn vàltozott, kevesebb a haja, a színe nem sokat vàltozott 40 éves kora óta. 50+néhàny szedtem fel
Hàny pasi tartja úgy a dormàjàt mint ő.
A tingililije is tökéletesen műkődik.
Meg
Baráti pár, meg a családomban is, 40 körüli nővel még kezdtek családalapotasba.
Meg az anyám is 40 felé volt, amikor a húgom fogant. Tisztességgel felneveltek, és önálló az egyetem után.
Az évek száma minden korosztálynak mást jelent.
15-16 évesen egy 25 éves is "öreg".
Pont 40+osan éreztem azt, hogy a legjobb formában vagyok. Akkor kerültem egyensúlyba.
Ha csak a számokat nézzük, akkor a 40+ már B oldal, de lehet, hogy sokkal jobb, mint az A oldal volt😉
Igazából 36 egy köztes állapot, egy számvetés, üresjárat, 37-től forog a B oldal.
A 40-es éveket úgy jellemezném hogy a "nagyon lassan lenyugvó Nap ereje"!
72 az átlagéletkor (fele 36), 72 felett minden év ajándék!
Nem ezt tapasztalom, de mindegy is.
Elfelejtettél nicket váltani.
Nem tudom, hány éves vagy, de gondolom fiatal, ha egy 29 éves nő már nem fiatal...
Lehet neked a 40 már a lenyugvó nap lesz, pedig az még rohadt messze van attól, hogy valaki így temesse magát...
Èn nem ezt ìrtam.
Èn azt ìrtam 35-40 után B oldal,de nem azt jelenti,hogy onnantól a halálra várunk,hanem max annyi van hátra amennyit már èltünk.